vrijdag 9 december 2011

BIOBASED ECONOMY: DE NATUUR ALS BUSINESS INSPIRATOR


UITNODIGING VOOR ZSAAIE SESSIE IV

U heeft ongetwijfeld gehoord van de ‘biobased economy’. U speelt flink mee op het biobased toneel of u vraagt zich af hoe u nog meer kunt profiteren van deze niet te missen trend. In deze sessie ontdekt u samen met de sprekers en de andere deelnemers wat ‘biobased’ voor uw business en de maatschappij zal gaan betekenen. Laat u inspireren door de sprekers, collega-deelnemers, én de natuur. Ga de discussie aan om tot nieuwe inzichten te komen.

DATUM/TIJD Donderdag 19 januari 2012 van 15 - 18 uur
LOCATIE The Corridor, Hengelosestraat 525, Enschede

PROGRAMMA
15:00 uur Ontvangst met koffie en thee
15:30 uur Bas van der Geest en Frans Kokkeler, beiden drijvende krachten van het regionale biobased programma BETON, geven hun visie. Frans Kokkeler van de Universiteit Twente zal de laatste trends op het gebied van biobased economy presenteren. Bas van der Geest van Gebr. Van der Geest Schilder en
Vastgoedonderhoud laat zien hoe natuurlijke, bio-based oplossingen in zijn business gemeengoed zijn geworden.
16:45 uur Interactieve discussie met sprekers en deelnemers Wat gaat de biobased economy betekenen voor u, voor uw bedrijf of instelling, én voor uw collega-deelnemers? Scherp uw inzichten aan in een pittige discussie rond het thema waar
iedereen een mening over heeft: Green, Happy en Healthy living environment.
17:30 uur Netwerkborrel

AANMELDEN
U kunt zich tot 12 januari 2012 aanmelden bij Ellen Schoneveld door een mail te sturen aan e.schoneveld@innovatieplatformtwente.nl.
Deelname is gratis. Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen, dus reageer snel!
Kent u iemand die hier absoluut bij aanwezig moet zijn? Laat het Ellen weten of stuur deze uitnodiging door. ER ZIJN NOG MAAR ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR!

Concept van de Saaie Zessie:
In een Zsaaie Sessie gaan we met maximaal 30 ondernemers en wetenschappers in op een actueel onderwerp voor die specifieke groep. Tijdens de sessie delen mensen uit bedrijfsleven en kennisinstellingen op een open manier hun kennis en inzichten, met als doel er samen van te leren. U bent van harte welkom om uw visie aan te scherpen en de discussie aan te gaan met uw vakgenoten.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy