donderdag 26 september 2013

Bijna 30.000 bezoekers voor het MKB Innovatieblog - Inspiratie voor ondernemers

Het MKB-Innovatieblog vierde onlangs haar eerste verjaardag. We hebben hard gewerkt om van het nieuwe middel een succes te maken, en dat werpt zijn vruchten af.

Zo hebben we al bijna 28.000 bezoekers gehad en gaan we in rap tempo richting de 30.000! Implementatie van het weblog in het Syntens social mediaplan heeft daaraan bijgedragen, maar ook de intern werden de stukken goed opgepakt en verspreid. Het team Creatieve Industrie bijvoorbeeld omarmde het weblog al snel en wist het merendeel van haar adviseurs te enthousiasmeren om mee te doen. Extra bijzonder: zij bundelen de blogs van de creatieve industrie in een boekje, dat binnenkort verschijnt!

Ook de media weten het blog steeds vaker te vinden, en door verspreiding via social media komen de verhalen onder de aandacht van steeds meer lezers. Dat leidde in enkele gevallen tot uitnodigingen om te komen spreken op bijeenkomsten, verzoeken tot contact en nieuwe aanmeldingen voor onze workshops.

De groep ‘vaste Syntens bloggers’ groeide van 8 naar ca. 15 en nog steeds melden zich elke week weer adviseurs die een gastbijdrage willen leveren. Samen met deze groep mensen realiseerde ik al zo’n 150 blogposts, met Frans Balemans en Chris Willemsen als hofleveranciers!

Met alle aankomende veranderingen is, zoals veel dingen, de toekomst van het MKB Innovatieblog onzeker. De komende tijd blijf ik mij in ieder geval, samen met de mensen achter mij, sterk maken voor het delen van jullie verhalen via dit kanaal. Jullie inbreng is en blijft van harte welkom!

Judith Winnen
Syntens

NUzakelijk - Duurzaam

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy

Inspiration quotes

"Het kapitaal van een onderneming wordt niet bepaald door de prachtige produkten of fantastische dienstverlening, het kapitaal van een onderneming wordt bepaalt door de mensen die deze onderneming maken."
(Jan-Willem Koppers, Manager Dell)
'Sometimes when you innovate, you make mistakes. It is best to admit them quickly and get on with improving your other innovations.' – Steve Jobs

'If you work just for money, you’ll never make it, but if you love what you’re doing and you always put the customer first, success will be yours.' – Ray Kroc