donderdag 5 september 2013

Matchmaking op de Pollutech Parijs 2013, nieuwe zakenpartners vinden? Ga mee naar de Green Business Meetings!

Het Enterprise Europe Network nodigt u uit om deel te nemen aan de derde editie van de Green Business Meetings 2013, het Europees matchmaking evenement voor milieutechnologie, duurzame energie en duurzame ontwikkeling tijdens de Pollutec beurs in Parijs op 4 en 5 december.

In 2011 namen 200 bedrijven uit 23 landen deel aan de Green Business Meetings en vonden meer dan 500 gesprekken plaats. De thema's op de Pollutec zijn: afval & recycling, water & afvalwater, energie, lucht, analyseren-meten-monitoren, bodem en duurzame producten.

Deelname aan het matchmaking evenement staat open voor vertegenwoordigers van Nederlandse bedrijven en instellingen werkzaam op het gebied van milieutechnologie, duurzame energie en duurzame ontwikkeling.

Voordelen van Green Business Meetings:
  • Combineer beursbezoek met een dagdeel matchmaking voor meer efficientie 
  • Kies vooraf uw gesprekspartner
  • Ontmoet in een korte tijd veel potentiële partners 
  • Breid uw internationale netwerk uit
  • Mogelijkheid tot uitwisselen van kennis en technologie of vinden van distributeur of producent


Inschrijven
U kunt zich inschrijven via de website van de Green Business Meetings,  www.greenbusinessmeetings2013.com, voertaal van deze matchmaking is Engels.Wij helpen u graag bij het opstellen van uw bedrijfsprofiel en de omschrijving van de samenwerking die u zoekt. Hoe sneller u zich inschrijft, hoe beter u gevonden wordt door geïnteresseerde gesprekspartners en met een gedetailleerd samenwerkingsverzoek krijgt u kwalitatief betere afspraken dan met een globale omschrijving. Eén week vóór het matchmaking evenement ontvangt u uw individuele agenda.

Deadlines:
  • Registratie van profielen: 15/11/2013
  • Selecteren gesprekspartners: 25/11/2013
  • Ontvangst agenda: 28/11/2013

Vrijkaart voor de eerste vijf aanmeldingen:

Enterprise Europe Network Nederland heeft van de organisatie 5 vrijkaarten gekregen voor deelname aan de Green Business Meetings. Wilt u zo'n vrijkaart? Stuur voor 15 september een e-mail naar info@enterpriseeuropenetwork.nl met de melding dat u deel wilt nemen aan de Green Business Meetings op de Pollutec, een beschrijving van uw bedrijf en het soort samenwerking dat u zoekt. De eerste vijf aanmeldingen komen in aanmerking voor de vrijkaarten.

In het kort:
Wat:         Green Business Meetings 2013
Wanneer:  4 en 5 december 2013
Waar:       Pollutec Horizons 2013 in Paris-Nord Villepinte, France

Aanmelden: Tot 15 november 2013 www.greenbusinessmeetings2013.com

NUzakelijk - Duurzaam

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy

Inspiration quotes

"Het kapitaal van een onderneming wordt niet bepaald door de prachtige produkten of fantastische dienstverlening, het kapitaal van een onderneming wordt bepaalt door de mensen die deze onderneming maken."
(Jan-Willem Koppers, Manager Dell)
'Sometimes when you innovate, you make mistakes. It is best to admit them quickly and get on with improving your other innovations.' – Steve Jobs

'If you work just for money, you’ll never make it, but if you love what you’re doing and you always put the customer first, success will be yours.' – Ray Kroc