vrijdag 11 april 2014

Bedrijf vestigen in Duitsland, 3 bijzondere bijeenkomsten voor u.

De groeivooruitzichten voor de Duitse markt zijn de komende jaren uitstekend. Het juiste moment lijkt daar te zijn om dit jaar succesvol de Duitse markt op te gaan met een eigen product of dienst!
Ondernemen in Duitsland draait om doorzettingsvermogen, vernieuwingsdrang, perfectionisme… en nog zo oneindig veel meer! Ondernemers kunnen elkaar hierin helpen. Ze kunnen elkaar ondersteunen door kennis te delen, elkaar opdrachten te geven en elkaar de juiste contacten aan

En wij? Wij vinden het geweldig om ondernemers hiermee te helpen!

Kenniskring "Start uw bedrijf in Duitsland":
De Kamer van Koophandel organiseert een kenniskring voor ondernemers om samen concreet praktisch en resultaatgericht aan de slag te gaan! Heeft u concrete plannen om een onderneming in Duitsland op te richten of overweegt u om uw activiteiten uit te breiden naar Duitsland? Dan is deelname aan deze 3 daagse kenniskring hierbij een uitstekende tool voor u!
De kenniskring is met name gericht op de industriebedrijven in de regio Oost. Onderwerpen als juridische zaken, fiscale zaken, accountancy en organisatie&personeel staan centraal. Als deelnemende ondernemer vragen wij van u betrokkenheid, inbreng van een casus, bereidheid kennis te delen en aanwezigheid bij al de drie bijeenkomsten.

Datum en locaties:
De eerste bijeenkomst is op donderdag 15 mei bij ECO-NOVA GmbH. Een succesvol “Nederlands/Duits” bedrijf gevestigd in Schüttorf(Duitsland).
De tweede en derde zijn op donderdag 5 juni en dinsdag 1 juli bij Heisterborg International in Emsburen (Duitsland).
De sessies beginnen om 14.30 met “Kaffee und Kuchen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Voor vragen en/of aanmelding kunt u contact opnemen met

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy