woensdag 2 april 2014

Economische missie naar Polen met minister Lilianne Ploumen naar Warschau en Poznan

Bron: nieuwsbrief RVO

Wilt u zakendoen in Polen? Ga dan van 23 t/m 26 juni mee met de economische missie naar Polen met Lilianne Ploumen, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Deze economische missie loopt parallel aan het Staatsbezoek van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima aan Warschau en Poznan. De Koning en Koningin nemen aan enkele onderdelen van deze missie deel.

Deze missie biedt u een uitstekende gelegenheid om in contact te komen met potentiële Poolse zakenpartners. De aanwezigheid van de minister biedt u een unieke kans om op hoog niveau contacten te leggen en uit te bouwen.
De organisatie van deze economische missie is in handen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), in nauwe samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse ambassade in Warschau.

Polen is een vaak onderschatte handelspartner voor Nederland. De verwachte groei op deze afzetmarkt (38 miljoen inwoners) zal alleen maar toenemen. Polen zal binnen afzienbare termijn het tweede investeringsland binnen de EU zijn. In het algemeen is het Nederlandse bedrijfsleven goed vertegenwoordigd op de Poolse markt. Toch is er voldoende ruimte en zijn er kansen voor met name productiefaciliteiten, het MKB, starters en jonge ondernemers

Verdere informatie is HIER te vinden

Sluitingsdatum 23 april

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy