woensdag 12 november 2014

Export bijeenkomsten bij de Kamer van Koophandel in november 2014

Bron KvK

De komende 2 weken staan er weer een drietal interessante bijeenkomsten betreffende internationaal zakendoen op onze agenda.

Road2Latijns-Amerika:
Latijns Amerika; een opkomende regio met economische groeiperspectieven. Brazilië met zijn 190 miljoen inwoners. Mexico met zijn Free Trade Agreement met de Verenigde Staten en Canada. En wat te denken van Colombia? Er wordt een economische groei van 5% voorspeld in 2015.

Waar liggen de kansen?
Maar waar liggen de kansen? Welke sectoren bieden mogelijkheden ? Hoe moet ik beginnen en wat heb ik nodig ? Om antwoord te geven op deze vragen organiseren wij in samenwerking met RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) de bijeenkomst Road2LatinAmerica. Op een presenteerblaadje krijgt u meer inzicht in uw kansen in dit boeiende continent. Naast marktinformatie krijgt u toegang tot het netwerk Latijns-Amerika waardoor wij uw stap om te gaan exporteren naar Latijns-Amerika kleiner maken.
20 november Vianen
Meer informatie en aanmelden


Road2import:
U wilt gaan importeren omdat u denkt een gat in de markt te hebben gevonden. Maar succes komt niet vanzelf. Daar gaat een aantal stappen aan vooraf. Experts en ervaren ondernemers informeren u over de stappen die u moet nemen om een  succesvolle importeur te worden. En u hoort alles over de belangrijkste documenten en zekeringen.
25 november Tilburg
Meer informatie en aanmelden


Road2Turkey:
Turkije heeft meer dan 72 miljoen mensen, een relatief jonge goed opgeleide beroepsbevolking, een groeiend besteedbaar inkomen en een gemiddelde economische groei van circa 5%. Dat biedt volop mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers. In deze bijeenkomst krijgt u een goed beeld van de Turkse markt.
13 november Utrecht
Meer informatie en aanmelden

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy