woensdag 19 november 2014

Presenteer uw innovatie tijdens de OndernermesClub opnamen in ArnhemBron: KvK

Claudia Zuiderwijk namens de nieuwe Kamer van Koophandel en Hans Biesheuvel namens De OndernemersClub, nodigen u uit om aanwezig te zijn bij de 14e editie van De OndernemersClub op vrijdag 28 november a.s. bij het KvK-Ondernemersplein in Arnhem.
De OndernemersClub is een combinatie van een tv-programma en ondernemersevenement. Gemaakt voor en door ondernemers, gericht op groei en innovatie, elke week vanuit een andere locatie in het land. Het tv-programma van deze 14e editie wordt uitgezonden op zondag 30 november om 9:30 uur op RTL7.

Presenteer uw innovatieve product
De business partners maken het mogelijk voor ondernemers om hun innovaties te presenteren in de Innovation Corner. Een aantal innovaties wordt ook via een pitch interview op de website gepresenteerd.
Speeddate met of pitch naar financiers
Spar met een crowdfunder, bank, kredietunie, mkb-beurs en/of een investeerder over uw financieringsvraag. Voor een selectief groepje ondernemers is er ook de gelegenheid gericht te pitchen naar financiering of kredietverlening.
Ontmoet, netwerk en geef uw mening
De OndernemersClub is bovendien een plek waar innovatieve groeiondernemers en business partners elkaar ontmoeten, hun netwerk uitbreiden, vragen stellen aan gastsprekers en actief mee doen aan het ondernemersdebat.

U ontmoet mensen van het Ministerie van Economische Zaken, NPEX, TNO en de Kamer van Koophandel. Het staat u vrij de opnames (al dan niet gedeeltelijk) bij te wonen. Het is mogelijk dat u daarbij als publiek in beeld komt.
 
Programma 28 november 2014:
08.45 - 09.15 uur:          Inloop en registratie
09.15 - 09.45 uur:          Openingspitches
09.45 - 10.15 uur:          Netwerken, Innovation & Financial Corner
10.15 - 11.30 uur:          Opname tv-programma
11.30 - 12.00 uur:          Ondernemersdebat
12.30 uur:                     Einde

KvK aan tafel én gastheer
Aan tafel Linde Gonggrijp, directeur regionale dienstverlening van de Kamer van Koophandel over de dienstverlening aan zelfstandige professionals (zp-ers) en de vijf KvK Ondernemerspleinen waar ondernemers terecht kunnen voor bijeenkomsten, producten en diensten van de deelnemende partners.

Locatie
Deze 14e editie van de OndernemersClub vindt plaats bij het KvK Ondernemersplein Arnhem,
Kronenburgsingel 525,  6831 GM Arnhem.

Aanmelden
Om de opname bij te wonen  volstaat een bericht naar secretariaat.oo.oost@kvk.nl. Graag verzoeken wij u aan te geven of u uw product wilt pitchen of een pitch wilt geven naar fianciers.

Met ondernemende groet,

Claudia Zuiderwijk, Kamer van Koophandel
Hans Biesheuvel, De OndernemersClub
 
Kijk voor meer informatie op www.deondernemersclub.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

NUzakelijk - Duurzaam

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy

Inspiration quotes

"Het kapitaal van een onderneming wordt niet bepaald door de prachtige produkten of fantastische dienstverlening, het kapitaal van een onderneming wordt bepaalt door de mensen die deze onderneming maken."
(Jan-Willem Koppers, Manager Dell)
'Sometimes when you innovate, you make mistakes. It is best to admit them quickly and get on with improving your other innovations.' – Steve Jobs

'If you work just for money, you’ll never make it, but if you love what you’re doing and you always put the customer first, success will be yours.' – Ray Kroc