woensdag 5 november 2014

Slotbijeenkomst Innterreg IV-A 2 Connect Business

Bron: KvK Oost

Wij nodigen u hierbij uit voor de slotbijeenkomst van het INTERREG IV-A project 2 connect Business, waarin we terugblikken, vooruitkijken en nieuwe plannen smeden voor grensoverschrijdende samenwerkingsverbanden.
De bijeenkomst vindt plaats op:

Vrijdag 28 november
van 10.30 tot 16.00 uur
in de Mercatorhalle in Duisburg

Doelgericht advies voor bedrijven uit Nederland en Duitsland, subsidie voor uw zakelijke activiteiten in het buurland en het stimuleren van nieuwe samenwerkingen – dat is het doel van 2 connect Business. Bij de aftrap van de slotbijeenkomst kijken we samen even terug op de belangrijkste projectresultaten van de afgelopen drie jaar, voordat we onze blik met enkele presentaties en interviews met ondernemers op de toekomst richten. We streven naar de gezamenlijke (verdere) ontwikkeling van oplossingen voor actuele en toekomstige vraagstukken in onze grensregio. Hierbij zijn de sectoren logistiek, food, tuinbouw, health, hightech, energie en milieutechnologie van grote strategische betekenis.
In parallelle workshops kunnen Nederlandse en Duitse ondernemers uit verschillende sectoren ervaringen uitwisselen, contacten intensiveren, kennis delen en krachten bundelen.

De slotbijeenkomst wordt georganiseerd door de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK).
Meer informatie over de bijeenkomst is beschikbaar op www.2connectbusiness.nl. Hier kunt u zich via het online aanmeldingsformulier in de agenda aanmelden. Aanmelding is ook per e-mail mogelijk via veranstaltung@2connectbusiness.de.
Deelname is gratis.

PROGRAMMA
10.00 - 10.45 uur optioneel voorprogramma) Open-Mind-gesprek EnergieAgentur. NRW/Stichting kiEMT

10.30 - 11.00 uur Ontvangst met koffie/thee

11.00 - 11.30 uur Officiële opening van de bijeenkomst

11.30 - 12.30 uur Best-practice-voorbeelden uit het Project / terugblik op bijeenkomsten

12.40 - 13.45 uur Themaworkshops onder leiding van sprekers van eerdere bijeenkomsten met speciale aandacht voor de sectoren logistiek, food, tuinbouw, health, high-tech, energie en milieutechnologie

(parallel lunch)

13.45 - 14.00 uur Afsluitende borrel - informele Netwerkmogelijkheid

15.00 uur Einde van de bijeenkomst

Met vriendelijke groet,

Ronald Cieraad

Projectleider NL



Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy