maandag 9 februari 2015

Rising Star, wedstrijd voor innovatieve startende ondernemers geopend, schrijf je in!

Bron: KvK / Shell Lifewire

Rising Star is dé nieuwe innovatie prijs die eens in het kwartaal wordt uitgereikt aan innovatieve ondernemers die jury en publiek weten te overtuigen van de toegevoegde waarde van hun innovatieve product of dienst. Rising Star is een aanvulling op het internationale LiveWIRE programma van Shell dat innovatief ondernemerschap stimuleert. In Nederland is de Kamer van Koophandel partner.

Ambitieuze innovatieve ondernemers die niet langer dan vijf jaar bestaan kunnen zich vanaf 2 februari 2015 inschrijven  op www.livewire.nl/nl/risingstar.  De eerste Rising Star wordt op 21 mei bekendgemaakt. De winnaar ontvangt 2.500 euro.  
 
Ken jij jonge innovatieve ondernemers die een Rising Star verdienen? 
Heb jij ambitieuze innovatieve startende ondernemers in je netwerk waarvan je denkt dat die in aanmerking komen voor de Rising Star? Mail dan deze e-mail naar de potentiële Rising Star kandidaat. Inschrijven voor de eerste competitie kan tot  29 maart a.s.
Selectiecriteria zijn:
·         Innovativiteit van product of dienst
·         Ondernemerschap en ambitie
·         Presentatievaardigheden
·         Haalbaarheid business
·         Mogelijkheid tot bescherming innovatie

Competitie Een commissie selecteert vijf finalisten die met een videopitch op www.livewire.nl  het publiek kunnen overtuigen hun stem uit te brengen. Op basis van de beoordeling van de vakjury (60%) en de online verkiezing (40%) wordt bepaald wie de eerste Rising Star gaat worden.
Direct inschrijven


Meer informatie? Meer informatie over Rising Star  www.livewire.nl/nl/risingstar of neem contact op met Theo Vrolijk theo.vrolijk@kvk.nl 

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy