vrijdag 29 januari 2016

Prep4Hannover 2016 met OOST NV voor Gelderse bedrijven

Bron: OOST NV

Van 25 t/m 29 april 2016 vindt in Hannover de grootste technologiebeurs ter wereld plaats. De Hannover Messe trekt ieder jaar ruim 220.000 bezoekers uit meer dan 90 landen. Op deze beurs kunt u in contact te komen met een internationaal netwerk van bedrijven en kennisinstellingen om uw bedrijf internationaal onder de aandacht te brengen.
Bent u actief in de maakindustrie in Gelderland en bent u van plan de beurs te bezoeken of daar een stand in te richten en wilt u goed voorbereid op de beursvloer staan en effectiever in contact komen met buitenlandse partners en (potentiele) klanten? Neem dan deel aan Prep4Hannover 2016!

Hannover Messe 2016
Dit jaar ligt de focus van de Hannover Messe op efficiëntere omgang met energieverbruik & hernieuwbare energiebronnen, opslag- en energiemonitoring, smart-grids & infrastructuur-toepassingen, en andere onderwerpen die betrekking hebben op energieopwekking staan dit jaar centraal tijdens de Hannover Messe. Dit jaar zijn de Verenigde Staten het partnerland van de Hannover Messe. Zowel in de Verenigde Staten als in Europa zijn er grote uitdagingen  met betrekking tot energieopwekking- en verbruik.
Deelname biedt u de mogelijkheid om in te spelen op kansen in Duitsland en in de omringende landen.

Wat levert deelname u op?
  1. U bent optimaal voorbereid voor uw deelname of bezoek aan de Hannover Messe. Ervaren exportmanagers (CMP bv en Active Export) begeleiden u in een aantal één op één sessies in uw eigen bedrijf. Onderwerpen als analyse van de klantprofielen, contactopbouw vooraf, inhoudelijke voorbereiding van de gesprekken, specifieke concurrenten en voorbereiding van de benodigde informatie voor het gesprek en vervolgtraject komen aan bod.
  2. Een exportscan van uw bedrijf met een analyse van de entreestrategie, gewenst klantprofiel en operationeel plan voor beursvoorbereiding, beurspresentatie, of  bezoek en beursopvolging.
  3. Een Engelstalig bedrijfs- en zoekprofiel. Enterprise Europe Network plaatst uw profielen in de b2b matchingsdatabase Technology Cooperation Days voor individuele gesprekken met voor u interessante partijen tijdens de beurs.
  4. Een gericht persoonlijk afsprakenprogramma tijdens het event met vooraf geselecteerde en geïnteresseerde partners.
  5. Follow up na afloop van uw beursdeelname of bezoek. Wij begeleiden u tijdens dit traject.Optimalisatie van uw bedrijfspresentatie (website, brochuremateriaal). 
  6. Wij bieden u deze mogelijkheid aan op basis van uw behoefte en de uitkomst van de exportscan.
Inschrijven & kosten
Voor deelname en/of andere vragen neemt u contact op met Remco Lucassen via email  mailto: remco.lucassen@oostnv.nl of telefoon 0620132531. U kunt t/m 11 februari 2016 inschrijven.

Deelname is mogelijk voor bedrijven uit de maakindustrie en de energie-en milieutechnologie Dankzij een forse bijdrage van de provincie Gelderland betaalt u voor deze deelname € 775,- (excl. BTW) per bedrijf. Voor € 395,- extra kunt u uw bedrijfspresentatie/communicatie ten behoeve van deze beurs laten doorlichten.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy