dinsdag 16 mei 2017

Serious Gaming Jam voor KvK Ondernemersgame; win € 15.0000,-

Bron: KvK

Win de Serious Game Jam van de KvK en krijg een opdracht van € 15.000,= om een Proof of Concept te bouwen voor een KvK Ondernemersgame.
Heb jij ideeën hoe je ondernemers kunt helpen met een ondernemersgame van de KvK? Doe dan mee aan de KvK Serious Game Jam op 2 juni bij de KvK in Amsterdam (De Ruyterkade 5, naast het Centraal Station). Vergroot hier je kennis over gaming, bouw aan je netwerk rondom gamification, haal die opdracht binnen bij de KvK of leg contacten met geïnteresseerde grote corporates.

               Wanneer: vrijdag 2 juni van 8.00 uur - 22.00 uur

                Waar: KvK Amsterdam, De Ruyterkade 5 Amsterdam, naast Centraal Station (uitgang IJzijde)

Het wordt een interessante, leerzame en vooral leuke dag waar je niet alleen een opdracht van de KvK kunt binnenslepen. Ook zijn er tal van andere grote organisaties die interesse hebben in gamification. Er zijn grote producenten van games en natuurlijk veel andere ondernemers die zich bezig houden met games en gamification. We maken er een grote Game Jam van en samen zetten we de game-industrie nog steviger op de kaart!
Om te winnen kun je het beste met een team inschrijven met daarin de benodigde disciplines. Er zijn volop mensen vanuit de KvK aanwezig om jouw idee verder te ontwikkelen gedurende de dag. Individueel inschrijven kan ook, dan word je toegevoegd aan een bestaand team.
De KvK wil ervaring opdoen met Gamification. Hoe kan dat beter dan door een live-experiment uit te voeren met een game? Een game die gaat over de dilemma’s van de ondernemer. Je kent ze vast wel: netwerken en sales, financiering en administratie, productontwikkeling en innoveren, samenwerken, wet en regelgeving, etc.. Heb jij het gouden idee? Dan maak je kans op de directe opdracht bij de KvK.
Klik hier voor het programma!
En meld je hier aan
Wat: KvK Serious Game Jam
Wanneer: vrijdag 2 juni van 8.00 uur - 22.00 uur
Waar: KvK Amsterdam, De Ruyterkade 5 Amsterdam, naast Centraal Station (uitgang IJzijde)

NUzakelijk - Duurzaam

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy

Inspiration quotes

"Het kapitaal van een onderneming wordt niet bepaald door de prachtige produkten of fantastische dienstverlening, het kapitaal van een onderneming wordt bepaalt door de mensen die deze onderneming maken."
(Jan-Willem Koppers, Manager Dell)
'Sometimes when you innovate, you make mistakes. It is best to admit them quickly and get on with improving your other innovations.' – Steve Jobs

'If you work just for money, you’ll never make it, but if you love what you’re doing and you always put the customer first, success will be yours.' – Ray Kroc