woensdag 19 juli 2017

Business partners ontmoeten tijdens de TIV en Empack Hardenberg 20-21 september 2017

Bron: Enterprise Europe Network

De Kamer van Koophandel en het Enterprise Europe Network bieden u graag de kans om (inter)nationale contacten te leggen tijdens de Technische Industriële Vakbeurs (TIV) en de Empack Relatiedagen. Op 20 en 21 september vindt het B2B Matchmaking event plaats in hal 5 van Evenementenhal Hardenberg.
De Technische Industriële Vakbeurs en Empack Relatiedagen met circa 265 exposanten, het lezingenprogramma en de interactieve matchmaking bieden het juiste podium voor bedrijven, ontwikkelaars, intermediairs en eindgebruikers met interesse voor projectontwikkeling, het uitbreiden of onderhouden van het netwerk en business development.

Meet & Match
Het doel van dit meet & match event is om binnen de thema’s industriële toelevering, aandrijf- en besturingstechniek, digitalisering, grondstoffen en materialen, industriële automatisering, industriële productietechnieken en de verpakkingsindustrie (inter)nationale contacten tot stand te brengen tussen bedrijven, onderzoekers en intermediairs uit heel Europa die geïnteresseerd zijn in  netwerkontwikkeling, projectontwikkeling en business development.

Voor wie is de matchmaking?
Het B2B Matchmaking event is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld management, inkopers, verkopers, ontwikkelpartners en intermediairs die op zoek naar (inter)nationale contacten op het gebied van verpakken, aandrijvings- en besturingstechniek, industriële automatisering, digitalisering, industriële productietechnieken, grondstoffen/materialen en toelevering aan en uit de maakindustrie. Tijdens de matchmaking wordt informatie uitgewisseld, kennis gedeeld en genetwerkt waardoor nieuwe (inter)nationale samenwerkingen zullen ontstaan.

Een aantal redenen waarom u dit brokerage event niet mag missen zijn:
  • Het verder ontwikkelen van uw nationale en internationale netwerk.
  • De aanwezigheid van meer dan 60 deelnemers uit België, Duitsland, Nederland en een aantal andere landen.
  • De mogelijkheid om in bilaterale face-to-face gesprekken van een half uur uw projectidee en/of business propositie meer in detail te bespreken.
  • De mogelijkheid om cross-overs te ontdekken tussen toeleveren, produceren en verpakken.
  • De aanwezigheid van een nationaal en internationaal netwerk aan managers, inkopers en ontwikkelaars van MKB-bedrijven, technostarters, multinationals, toeleveranciers en OEM-ers die graag projecten willen ontwikkelen.
  • De combinatie van de beurs, het lezingenprogramma en de bilaterale gesprekken maakt het evenement ideaal om gericht op maat te kunnen netwerken. 
  • Daarnaast bevatten de lezingenprogramma's interessante lezingen van interessante keynote speakers.
Project ontwikkeling en business development
Het meet & match event is gericht op het delen van de laatste kennis en de daaruit voortvloeiende valorisatie, projectontwikkeling en business development.Het meet & match event vindt plaats op woensdag woensdag 20 en donderdag 21 september 2017 in de Evenementenhal te Hardenberg (Overijssel). Voor meer informatie bezoek de Meet & Match website.

Al eerder deelgenomen aan matchmaking?
Heeft u al eerder deel genomen aan soorgelijke meet & match evenementen van het Enterprise Europe Network zoals op de Hannover Messe, Techcon, Precisiebeurs, Kunststoffenbeurs, Handelsdagen of andere evenementen, dan kunnen wij uw profiel hergebruiken. Laat dit aan ons weten en wij plaatsen uw profiel op de website waarna u de laatste details kunt aanpassen voor plaatsing.

Wij hopen uw profiel spoedig op de website mogen te ontvangen en u in Hardenberg te ontmoeten!
Met vriendelijke groet,

René de Groot en Olaf ter Haar
Kamer van Koophandel/ Enterprise Europe Network

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

NUzakelijk - Duurzaam

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy

Inspiration quotes

"Het kapitaal van een onderneming wordt niet bepaald door de prachtige produkten of fantastische dienstverlening, het kapitaal van een onderneming wordt bepaalt door de mensen die deze onderneming maken."
(Jan-Willem Koppers, Manager Dell)
'Sometimes when you innovate, you make mistakes. It is best to admit them quickly and get on with improving your other innovations.' – Steve Jobs

'If you work just for money, you’ll never make it, but if you love what you’re doing and you always put the customer first, success will be yours.' – Ray Kroc