donderdag 13 juli 2017

Informatiebijeenkomst Holland Lounge tijdens de EVS30 elektrische mobiliteit Stuttgart

Bron: RVO / Enterprise Europe Network

Van 9 tot en met 11 oktober 2017 is Nederland vertegenwoordigd tijdens de 30e editie van het Electric Vehicle Symposium & Exhibition (EVS30) in Stuttgart. Dit internationale, van oorsprong wetenschappelijke, event is een toonaangevende conferentie voor partijen die actief zijn binnen e-Mobility. De EVS is uitgegroeid tot de ontmoetingsplek voor de EV wereld.

Op initiatief van de Provincie Noord-Brabant, de ministeries van Infrastructuur en Milieu en Economische Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland wordt met een Holland Lounge een ontmoetingsplek en uitvalsbasis gecreëerd. Doel van de EVS is om actuele onderzoeken, product en marktontwikkeling en kennis mondiaal te delen. Een mooie gelegenheid om gezamenlijk te laten zien wat Nederland tot koploper in low en zero emissie oplossingen maakt. De Holland Lounge vormt o.a de thuisbasis van de zgn. Partners in International Business (PIB’s) voor elektrisch vervoer, waarin bedrijven, kennisinstellingen en overheden samenwerken op voor de beide partnerlanden kansrijke markten. De lounge vertelt het Nederlandse verhaal en biedt oplossingen die wereldwijd toegepast kunnen worden, waarbij de Nederlandse EV sector actief de samenwerking zoekt met de buitenlandse counterparts.

Nederlandse ondernemers, overheden en kennisinstellingen kunnen gebruik maken van de Holland Lounge om hun gesprekspartners te ontmoeten en te spreken. Voor meer informatie over de EVS30, de Nederlandse papers, hoe onze aanwezigheid er uit gaat zien en welke mogelijkheden de lounge u biedt, organiseren wij een informatiebijeenkomst.

Heeft u interesse om deze informatiebijeenkomst bij te wonen, meldt u zich dan aan.

Waar: Provinciehuis Noord-Brabant, Brabantlaan 1, 5216 TV ‘s-Hertogenbosch
Wanneer: Woensdag 6 september 2017, van 15.00 tot 18.00 uur
Aanmelden: via deze link

Meer informatie:
Over EVS30 (ons advies: registreer tijdig uw toegangskaart voor symposium en beurs)
• Over de Holland Lounge
• Over matchmaking tijdens EVS30

Voor meer informatie kunt u via mail contact opnemen met: Ruud van Gisteren, adviseur elektrisch vervoer bij RVO.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

NUzakelijk - Duurzaam

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy

Inspiration quotes

"Het kapitaal van een onderneming wordt niet bepaald door de prachtige produkten of fantastische dienstverlening, het kapitaal van een onderneming wordt bepaalt door de mensen die deze onderneming maken."
(Jan-Willem Koppers, Manager Dell)
'Sometimes when you innovate, you make mistakes. It is best to admit them quickly and get on with improving your other innovations.' – Steve Jobs

'If you work just for money, you’ll never make it, but if you love what you’re doing and you always put the customer first, success will be yours.' – Ray Kroc