donderdag 21 september 2017

Mannen rijden voor mannen, the Distinguished Gentlemans Ride - Twente


On Sunday the 24th of September, I will don my finest attire with my fellow men and women across the globe to join the fight with The Distinguished Gentleman’s Ride to raise awareness for prostate cancer and men’s mental health. But before I press my tweed and polish my boots, I need you to donate what you can for this meaningful cause and help me reach my goal.
For your uncles, your brothers, your fathers and friends. Donate what you can, for their lives need not end.

Geen collectie, wel aandacht en zichtbaarheid
Geen collecte aan de deur door mij voor een goed doel maar op een mannelijke manier aandacht geven aan en geld halen voor onderzoek en behandeling van prostaat kanker en depressiviteit bij mannen.

Met mijn leeftijd richting de 50 hoor je het steeds vaker in je familie, vrienden, je collega's, je woonomgeving en je werk. Mannen waar prostaatkanker wordt geconstateerd.
Met zo veel aandacht voor andere goede doelen wil ik mij in deze wereldwijd georganiseerde motorrit richten op prostaat kanker en depressiviteit bij mannen. Meer aandacht, meer preventief onderzoek, eerdere signalering en diagnose, meer levens redden en meer levensvreugde na behandeling.

Wilt u mij sponsoren? 
Daarvoor wil ik rijden, in mijn  nette pak op mijn Ducati. Laten zien dat mannen mannen steunen, als een knikje, een gebaar, een steun en een stem om stil te staan bij deze ziekte.
Dat kan eenvoudig door een bedrag over te maken, hoe klein ook. Uw gift is zeer welkom. We rijden als groep mannen samen op aanstaande zondag 24 september door Enschede, op een keurig nette manier, als distinguished gentleman met een stukje jongensachtig bravour en met onze stoere hobby, motor rijden.

Ducati - A boy's dream
En dat doe ik op een iconisch Italiaans merk, Ducati, met een model dat is gemaakt van 1991-1997, de SuperSport met een 904 cc oliegekoelde twee-cylinder in 90 graden, onder insiders de L-twin genoemd.
De best klinkende motor van dit merk in natuurlijk het snelle Ducati rood.
Nog steeds krijg ik een duim omhoog als ik bij een verkeerslicht moet wachten, of de motor parkeer voor een korte stop. Nu doe ik een duim omhoog. Naar alle mannen met prostaatkanker en met depressiviteit, je staat niet alleen, je wordt gehoord, er wordt aan je gedacht en we rijden voor jullie!

Doneer in een wereldwijd initiatief, nu ook in Twente
Elke gift is welkom en gaat naar het goede doel. Deze actie is wereldwijd door een grote groep en is meer dan een druppel op een gloeiende plaat. Zondag halen ruim 75.000 motorrijders een bedrag op van meer dan 3,3 miljoen US Dollar! En te teller loopt nog.
Ik zal mijn sponsoren vermelden op de kuip, je naam zonder bedrag, zodat je mee kunt rijden bij deze rit, om te laten zien dat ik niet alleen rij maar dat er sponsoren zijn die ook op deze motor zitten en mee rijden. www.gentlemansride.com/rider/OlafterHaar189645

Dank u voor uw aandacht, dank u voor uw gift. Opdat we het k-woord de wereld uit helpen.

Olaf.

NUzakelijk - Duurzaam

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy

Inspiration quotes

"Het kapitaal van een onderneming wordt niet bepaald door de prachtige produkten of fantastische dienstverlening, het kapitaal van een onderneming wordt bepaalt door de mensen die deze onderneming maken."
(Jan-Willem Koppers, Manager Dell)
'Sometimes when you innovate, you make mistakes. It is best to admit them quickly and get on with improving your other innovations.' – Steve Jobs

'If you work just for money, you’ll never make it, but if you love what you’re doing and you always put the customer first, success will be yours.' – Ray Kroc