maandag 13 november 2017

Bijeenkomst Trumpf Nederland: De productie optimaal dankzij ICT

Bron: KvK & Koninklijke Metaalunie


Ontwikkelingen als Smart Industry en Industrie 4.0 zullen er voor zorgen dat de maakindustrie steeds meer uit digitale fabrieken zal bestaan. Een flink aantal grote bedrijven heeft hier al forse stappen in gezet. Daarnaast zijn er veel bedrijven die de ontwikkeling van digitalisering om zich heen zien en dit zelf ook meer willen toepassen. Waar en hoe start u met digitalisering.

  • digitalisering is bepalend voor uw toekomstige winstgevendheid
  • ook uw bedrijf ontkomt niet aan digitalisering
  • een kijkje achter de schermen bij Trumpf Nederland B.V.

Programma:
14:00     Ontvangst door Menko Eisma, directeur Trumpf Nederland BV
14:10     De digitale MKB Fabriek: Jo van der Put, Teqnow - Jo is als technisch organisatorische productiespecialist gericht op het verbeteren van productie- en engineeringsprocessen. Onlangs heeft hij voor Teqnow de publicatie ‘De digitale MKB-fabriek’ geschreven.
14:45     Hoe verbindt je ERP systemen van een productieketen,Eric Bakker, Supplydrive B.V. - Wil je gegevens van verschillende softwaresystemen met elkaar kunnen uitwisselen, dan moeten ze wel op elkaar afgestemd zijn. Supplydrive heeft zich gespecialiseerd in het vertalen van verschillende datastructuren zodat ze met elkaar kunnen communiceren.
15:30   Visie van Trumpf op Industrie 4.0 Menko Eisma, directeur Trumpf Nederland BV - Trumpf ziet het als haar opdracht de productietechniek verder te ontwikkelen, ze efficiënter, nauwkeuriger en toekomstbestendig en verbonden te maken. De softwareoplossingen van Trumpf maken de weg vrij naar een smart factory.
16:00    Discussie met de zaal,wat gaat u doen, en waar begint u morgen mee, en waarom?
16:20    Rondleiding
16:40    Afsluiting en Borrel

Locatie:
TRUMPF Nederland B.V.
John Maynard Keynesstraat 301
7559 SV Hengelo     Open in Google Maps

Datum:
Dinsdag 28 november 2017
van 14:00 tot 17:00 uur
Deelname: Gratis


Aanmelden kunt u HIER

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy