dinsdag 16 januari 2018

Bedrijven in ICT en Healthcare vinden elkaar op de conhIT Berlijn, 18 april 2018


Bron: Enterprise Europe Network

Bezoekt u de conhIT in Berlijn of bent u als bedrijf actief met internationale ambities tijdens de conhIT van 17 t/m 19 april 2018? Bezoek dan op 18 april de conhIT in combinatie met matchmaking.
U bezoekt de beurs en u kunt u deelnemen aan de matchmaking georganiseerd door Enterprise Europe Network. Tijdens de matchmaking maakt u afspraken op basis van uw bedrijf en interesse profiel met een internationaal netwerk van bedrijven en kennisinstellingen om in een persoonlijk gesprek van maximaal 20 minuten zakelijke mogelijkheden te bespreken.

Voor wie?
Het evenement richt zich op (innovatieve) MKB bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van health, e-health, lifescience en ICT;

Thema's tijdens de conhIT 
De focus ligt op de volgende thema's;
 • IT solutions for medical practices, laboratories and radiographers
 • Software for hospitals, rehabilitation clinics and care homes
 • Hardware und IT infrastructure
 • Communication solutions
 • Telemedicine solutions
 • Medical technology (meets IT)Hoe werkt matchmaking?
Via de website kunt u zich aanmelden. U maakt een kort profiel van uw organisatie en u geeft aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden en kunt u voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken. Ongeveer één week voor de bijeenkomst ontvangt u uw afsprakenplanning per mail, samen met een gratis toegangskaart tot de conhIT voor die dag.
De gesprekken duren maximaal 20 minuten. Zo kunt u in meerder dagen met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Waarom deelnemen?

 • Breid uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners
 • Ontmoet interessante deelnemers in vooraf geplande sessies van 20 minuten.
 • Bedrijven die deelnemen aan de matchmaking kunt u HIER vinden
 • Haal het maximale uit uw beursbezoek.
 • Standhouders en bezoekers kunnen gratis deelnemen.
 • Voor de toegang tot de ConhIT is een toegangspas nodig voor deze dagen. Bij deelname aan de matchmaking ontvangt u een toegangspas voor 18 april 2018 gratis
 
Datum en lokatie
Het evenement vindt plaats op het Expo-Park, Messedamm 22, 14055 Berlijn, Duitsland.

Meer informatie - Neem deel aan de handelsreis
In samenwerking met Task Force Health Care in Den Haag is er een vervolg op de succesvolle meerdaagse reis naar Berlijn in 2016 en 2017waarin naast beursbezoek ook excursies en andere activiteiten worden georganiseerd. U reist in groepsverband met andere deelnemers inclusief reis en hotel. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Dhr. Guido Danen van Task Force Health Care in Den Haag.

NUzakelijk - Duurzaam

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy

Inspiration quotes

"Het kapitaal van een onderneming wordt niet bepaald door de prachtige produkten of fantastische dienstverlening, het kapitaal van een onderneming wordt bepaalt door de mensen die deze onderneming maken."
(Jan-Willem Koppers, Manager Dell)
'Sometimes when you innovate, you make mistakes. It is best to admit them quickly and get on with improving your other innovations.' – Steve Jobs

'If you work just for money, you’ll never make it, but if you love what you’re doing and you always put the customer first, success will be yours.' – Ray Kroc