maandag 15 januari 2018

Tour de Composite 2018 naar JEC Parijs- Geheel verzorgde reis voor ondernemers


Bron: KvK- Enterprise Europe Network

Le Tour de Composite 2018
Evenals voorgaande jaren organiseren we ook dit jaar een reis naar de JEC Composiet beurs in Parijs. Op de heenreis bezoeken we het Composiet Laboratorium van de KU Leuven. We organiseren dit samen met Enterprise Europe Network, CompositesNL, CompoWorld en WCCS. Ontdek de krácht van Composiet tijdens ‘Le Tour de Composite 2018’, naar de composietenbeurs ‘de JEC World Composites Paris’. U ziet de nieuwste ontwikkelingen op composietgebied en laat u vooral inspireren. Dit alles vindt plaats op 5 en 6 maart 2018 in de inspirerende omgeving van Europa’s grootste vakbeurs rond composietmaterialen, de ‘JEC Composites Paris’.

Wat kunt u verwachten van deze reis?
Tijdens deze reis en het beursbezoek wordt u geïnformeerd over innovaties, de nieuwste trends en het werken met composiet. In de bus, tijdens de bezoeken in België en op de beursvloer ontmoet u andere ondernemers en kennispartners. Ook zal er door Enterprise Europe Network een Meet and Match worden georganiseerd.Bedrijven die deelnemen hieraan zijn HIER te vinden.
De heen-en terugreis, ticket voor het bezoek aan de beurs en de hotelovernachting, inclusief ontbijt en diner worden volledig door ons verzorgd.

Meet and Match
Tijdens de bezoeken in België en tijdens de beurs organiseren wij met onze Enterprise Europe Network- partners een matchmaking. Bent u geïnteresseerd in internationale contacten en/of heeft u behoefte aan nieuwe technologische kennis dan is dit initiatief iets voor u.

Voor wie?
Deze reis is interessant voor zowel composietbedrijven als voor bedrijven die overwegen of toepassing van composiet interessant is voor hun producten; Snelle update op het gebied van materialen en productietechnieken. Inspiratie voor constructieve toepassingen, voor u specifiek of in het algemeen. Kennismaking met een netwerk van aan composiet gerelateerde bedrijven. Voorbeeldcases met probleemstellingen waar u zelf misschien ook tegen aan loopt.
Kennis en ervaring uitwisselen met collega-ondernemers tijdens de ‘tour’.

Aanmelden
U kunt u tot uiterlijk 12 februari a.s. aanmelden via deze link. Voor een indruk van de reis in 2017, met diverse video verslagen, volg DEZE link.

Eigen bijdrage
Dankzij een bijdrage van het Enterprise Europe Network wordt deze reis (inclusief overnachting en diner en beursticket) georganiseerd tegen een aantrekkelijk tarief van € 169,00. Maximaal 2 deelnemers per bedrijf. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Dries Stoel van de KvK, M:06-22498874.
 


Programma in het kort

Maandag 5 maart 2018
06:30 uur        Vertrek bus uit Zwolle richting grens Breda. Andere mogelijke opstappunten zijn Vianen en Breda. Gedurende de reis actief programma met presentaties van deelnemers
11:00 uur        Aankomst  KU Leuven. SLC-Lab  en Departement Materiaalkunde KULeuven.; presentaties, lunch, matchmaking en bezoek laboratorium
15.00 uur        Vertrek naar hotel in Senlis
19.00 uur        Diner in hotel

Dinsdag 6 maart 2018
08:00 uur       Vertrek bus van hotel naar beurs
09:00 uur       Bezoek aan JEC World Composites Paris .Mogelijkheid deelname matchmaking op de beurs
18:00 uur       Vertrek naar Nederland

Meer informatie over de vakbeurs zie:http://www.jeccomposites.com/
Meer informatie over de matchmaking met Enterprise Europe Network zie: https://eenpartnering-jecworld2018.b2match.io/ 

Wacht niet te lang!
Interessant voor u om mee te gaan? Wacht niet te lang met aanmeldingen want ook in voorgaande jaren was de bus snel vol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

NUzakelijk - Duurzaam

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy

Inspiration quotes

"Het kapitaal van een onderneming wordt niet bepaald door de prachtige produkten of fantastische dienstverlening, het kapitaal van een onderneming wordt bepaalt door de mensen die deze onderneming maken."
(Jan-Willem Koppers, Manager Dell)
'Sometimes when you innovate, you make mistakes. It is best to admit them quickly and get on with improving your other innovations.' – Steve Jobs

'If you work just for money, you’ll never make it, but if you love what you’re doing and you always put the customer first, success will be yours.' – Ray Kroc