donderdag 8 maart 2018

Ambities voor de Duitse e-Health, Mobility & Vitality maar ook daarbuiten? Bezoek de ConhIT 2018 Berlijn

Bron: NBSO Stuttgart, Task Force Health Care, Enterprise Europe Network

Graag maken we u attent op de bezoekersreis van 16-18 april 2018 naar de connecting Health IT (ConhIT) Beurs & Congres in Berlijn, de grootste eHealth/Health IT-beurs in Europa.
Dit bezoek wordt georganiseerd door Task Force Health Care en i.s.m met het NBSO Stuttgart en het Enterprise Europe Network.

Dit bezoek is bij uitstek geschikt om uw ambities op de Duitse eHealth markt navolging te geven, de juiste partners te vinden en om de grootste zorgmarkt van de Europese Unie te verkennen.
Deze reis is interessant voor bedrijven en kennisinstellingen actief in de healthcare-sector en met name (maar niet uitsluitend) werkzaam op het gebied van:
  • eHealth: slimme oplossingen om bestaande middelen in de gezondheidszorg zoals informatie, financiering en geneesmiddelen beter en efficiënter te gebruiken. Diensten & technologieën die het o.a. mogelijk maken: op afstand patiënten te monitoren; informatie beter en sneller te verspreiden; de toegang tot de gezondheidszorg te vergroten (bijv. telemedicine); op afstand consultaties af te nemen
  • Mobility & Vitality: producten en diensten t.b.v. met name ouderen- en gehandicaptenzorg om patiënten zo lang mogelijk zelfstandig (thuis) te laten leven en bewegen.

Het bezoekersprogramma bestaat uit:
  • Kennisdeling & begeleiding door TFHC (sectorexpert) en het NBSO Stuttgart (Duitsland expert)
  • Bezoeken aan de conhIT, Europa’s meest prominente Health IT congres en expo.
  • Individuele partnering met relevante partijen voor uw bedrijf/organisatie (i.s.m. het Enterprise Europe Network op de woensdag via deze link)
  • Collectieve bezoeken naar relevante organisaties in/en rondom Berlijn waaronder Vivantes in Berlijn
  • Netwerkrecepties om informeel met relevante partijen in contact te komen
  • Een Länder panel tijdens de ConhIT waar de Nederlandse Delegatie en eHealth markt wordt voorgesteld
  • Deelname aan de Dutch Digital Health Night op de Nederlandse ambassade te Berlijn; een pitchevenement waar Nederlandse en Duitse partijen hun product of service kunnen pitchen
Interesse? Meld u vóór 23 maart a.s. aan via deze link.

De kosten voor deelname aan de health missie bedragen € 595 voor TFHC-leden en € 795 voor niet-leden. Bedragen zijn exclusief BTW en exclusief reis- en verblijfskosten.
50% korting: mogelijk komt u in aanmerking voor een SIB missievoucher, die vanuit RVO.nl wordt aangeboden. Met een missievoucher krijgt u een financiële tegemoetkoming op de deelnamekosten. Op de SIB Missievoucher pagina vindt u meer informatie en kunt u een missievoucher aanvragen.
Om het gezamenlijke en uw individuele succes van de missie te vergroten, organiseren wij ter voorbereiding een deelnemersbijeenkomst op donderdag 29 maart a.s. in Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Guido Danen van de Task Force Health Care via +31 70 219 9000 en/of guido.danen@tfhc.nl.

NUzakelijk - Duurzaam

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy

Inspiration quotes

"Het kapitaal van een onderneming wordt niet bepaald door de prachtige produkten of fantastische dienstverlening, het kapitaal van een onderneming wordt bepaalt door de mensen die deze onderneming maken."
(Jan-Willem Koppers, Manager Dell)
'Sometimes when you innovate, you make mistakes. It is best to admit them quickly and get on with improving your other innovations.' – Steve Jobs

'If you work just for money, you’ll never make it, but if you love what you’re doing and you always put the customer first, success will be yours.' – Ray Kroc