dinsdag 29 mei 2018

Roadshow MIT Oost Nederland - Innovatie & financiering voor MKB

Bron: KvK


Geld nodig voor een innovatief idee?
Roadshow MIT Oost Nederland - dinsdag 12 juni 2018 
Sport- en Belevingscentru De Scheg

Deze informatiebijeenkomst is voor ondernemers uit het MKB, in de provincies Gelderland of Overijssel, die geïnteresseerd zijn in subsidie voor innovatieve samenwerkingsprojecten. Ondernemers uit Overijssel en Gelderland die actief zijn in de topsectoren Water, Logistiek en Creatieve Industrie kunnen gebruik maken van de landelijke MIT regeling (vangnet).

De regeling ‘MIT R&D samenwerkingsprojecten’ wordt in Oost Nederland uitgevoerd door de provincies Overijssel en Gelderland en is gelinkt aan MKB Innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) van het Rijk.
Doel van de bijeenkomst is om MKB-ondernemers te ondersteunen bij de voorbereiding van hun aanvraag voor de regeling MIT R&D-samenwerkingsprojecten. De ervaring leert dat niet alle aanvragen aan de vereiste criteria voldoen. De Roadshow MIT helpt ondernemers op weg bij het opstellen van een goed onderbouwde aanvraag en de te volgen procedure. De bijeenkomst biedt ook een mooie gelegenheid tot netwerken en meer te leren over het innovatieproces. Ondernemers kunnen onderling hun MIT-ervaringen uitwisselen en nieuwe contacten opdoen.
  • u leert meer over het innovatieproces
  • u krijgt hulp bij het opstellen van een aanvraag en te volgen procedure
  • het is mooie gelegenheid tot netwerken en MIT-ervaringen uit te wisselen
Locatie
Sport- en Belevingscentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1
7422 LW Deventer
Open in Google Map


dinsdag 12 juni 2018


Verdere informatie over het programma en de aanmelding kan via deze LINK.

NUzakelijk - Duurzaam

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy

Inspiration quotes

"Het kapitaal van een onderneming wordt niet bepaald door de prachtige produkten of fantastische dienstverlening, het kapitaal van een onderneming wordt bepaalt door de mensen die deze onderneming maken."
(Jan-Willem Koppers, Manager Dell)
'Sometimes when you innovate, you make mistakes. It is best to admit them quickly and get on with improving your other innovations.' – Steve Jobs

'If you work just for money, you’ll never make it, but if you love what you’re doing and you always put the customer first, success will be yours.' – Ray Kroc