donderdag 24 april 2014

Vervolgbijeenkomst PING workshop Modulair Produceren zoals gehouden bij Jansen Poultry Equipment

Bron: KvK & Metaalunie

Een aantal van de deelnemers aan de Ping-bijeenkomst bij Jansen Poultry Equipment in Barneveld, heeft aangegeven over het gepresenteerde onderwerp nader met elkaar te willen spreken.


Om aan deze vraag tegemoet te komen organiseert de HAN samen met KvK-Oost en de Metaalunie een workshop over het onderwerp modulariteit en mogelijkheden voor systematische ontwikkeling. Dit onderwerp zou ook voor uw bedrijf van belang kunnen zijn.
We nodigen u daarom van harte uit voor deze workshop bij de HAN, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Ruitenburglaan 26 in Arnhem op maandag 19 mei van 15.00 – ca. 17.00 uur

Meldt U zich per email aan bij Mevrouw Huijben.

U ontvangt twee weken voor de workshop een vragenlijst om daarmee uw eigen positie ten aanzien van modulariteit en / of mass customization duidelijk te maken aan de hand hiervan krijgt u tijdens de workshop ook individueel advies voor uw eigen bedrijfsvoering.
Verder wordt u op 19 mei geïnformeerd over een ambitieus project dat de HAN afgelopen jaren met een aantal MKB bedrijven uitgevoerd heeft en dat vanaf september een nieuw vervolg zal krijgen. De achterliggende visie daarbij is dat kennis en kunde op het gebied van productarchitectuur essentieel is voor innovatie in het MKB. Het gaat erom verstandige keuzes te maken in de ontwikkeling van producten en business. Doelstelling van dit project is de snelheid en effectiviteit van productinnovatie bij MKB bedrijven te vergroten.

Hiervoor is afgelopen jaren een praktische methode ontwikkeld. Daarbij krijgt u als ondernemer onder meer inzicht in de architectuur van Uw producten. En dat geeft u weer de mogelijkheid voor afgewogen innovatiekeuzes waarbij gedacht kan worden aan zaken als time-to-market, marktpositionering, doorlooptijden in de supply chain, (beheers-) kosten, en duurzaamheidsvraagstukken.

We hopen u op 19 mei bij de HAN te kunnen ontmoeten,

Met Vriendelijke groet,

Ir. Hans de Weerd
KvK Ondernemingsondersteuning
t. +31 88 585 3620
m +31 6 55174070

Toine Straatman
Regiosecretaris Koninklijke Metaalunie
t. +31 263810320
m +31651803902

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy