vrijdag 20 april 2018

Engels/Nederlands Innovatie Seminar Elektrische en Slimme Mobiliteit 17-18 Mei in Helmond

Bron: Enterprise Europe Network

Wilt u zaken doen met het Verenigd Koninkrijk of heeft u interesse om deel te nemen in een Horizon 2020 project  op het gebied van elektrisch vervoer, slim laden, autonoom rijden of ’connected driving and transport infrastructuur’? Bent u van een bedrijf, kennisinstelling of van de overheid? Kom dan naar het Engels/Nederlands Innovatie seminar op 17 en 18 mei op de Automotive Campus in Helmond.

Matchmaking
Dit evenement biedt  de gelegenheid om meer te leren over de laatste trends en innovatieve oplossingen over deze onderwerpen en is een unieke kans om nieuwe zakelijke en onderzoeks- contacten en contracten ook voor Horizon 2020 topics te genereren. Het doel is om technologie en business interesses  samen te brengen en nieuwe  partnerships te faciliteren.

Topics
De volgende topic worden tijdens deze matchmaking en bedrijfsbezoeken benadrukt
  • Electric mobility
  • autonomous driving
  • connected driving and transport infrastructure
  • H2020
Vooraf aanmelden in gesprekken plannen
Wilt u deelenemen aan dit gratis programma dan kunt u zich aanmelden voor de Anglo Dutch Mission on Smart Mobility and Electric Mobility. Het programma biedt voldoende gelegenheid tot netwerken met de deelnemers, face to face gesprekken en bedrijfsbezoeken in de omgeving van Helmond. Deelname is echter beperkt tot maximaal 100 deelnemers. First-come first-served basis.

Wie nemen er deel aan dit programma?
Via deze LINK is te zien welke Engelse en Nederlandse bedrijven deel nemen aan dit bezoek. Tevens kunt u, na aanmelding op de website, deze bedrijven uitnodigen tot een individueel gesprek van 20 minuten om te onderzoeken of samenwerking mogelijk is. Tevens is er het programma voor beide dagen te vinden.

Aanvullende informatie
De vragenlijst en informatie over het evenement is op te vragen via;
Rebecca van Leeuwen,Rebecca.vanleeuwen@rvo.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

NUzakelijk - Duurzaam

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy

Inspiration quotes

"Het kapitaal van een onderneming wordt niet bepaald door de prachtige produkten of fantastische dienstverlening, het kapitaal van een onderneming wordt bepaalt door de mensen die deze onderneming maken."
(Jan-Willem Koppers, Manager Dell)
'Sometimes when you innovate, you make mistakes. It is best to admit them quickly and get on with improving your other innovations.' – Steve Jobs

'If you work just for money, you’ll never make it, but if you love what you’re doing and you always put the customer first, success will be yours.' – Ray Kroc