maandag 5 september 2011

Clean Tech-café 20 september: alles over de waterstof-brandstofcel 30-08-2011


Wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden van brandstofcellen op dit moment en welke ontwikkelingen mogen we in de toekomst verwachten? Kortom: hoe hangt de vlag er voor de waterstof-brandstofcel bij? Rob van der Sluis van MTSA vertelt er dinsdag 20 september meer over…

Op tal van plekken worden op dit moment toepassingen ontwikkeld, ontworpen en uitgeprobeerd. Zo heeft MTSA, deelnemer van kiEMT,
een centrale ter grootte van 2 forse zeecontainers (wereldwijd de grootste centrale) voor Solvay ontwikkeld. De centrale wordt in september 2011 aangesloten op de chloorfabriek van het Belgische Solvay. Klik hier voor een uitgebreid artikel hierover.

Naast inzet bij chloorproductie zijn er legio mogelijkheden meer voor de cellen. Zo zijn er koppelingen met brandstofcelsystemen voor bussen, rondvaartboten en andere toepassingen, en volgens Van der Sluis zit de wereld van de waterstof-brandstofcel voor een groot deel nog in de experimentele fase. Kortom: tijd voor een professional die u bijpraat!

Aanmelden voor de bijeenkomst kunt u HIER doen:

Namens KiEMT en Syntens nodigen wij u graag uit voor deze bijeenkomst. De deelname is gratis en introducees zijn uiteraard welkom. Wij zien uit naar uw komst!

Let op de locatie is veranderd naar:
Kennispark Twente,
Zaal The Corridor,
Hengelosestraat 525,
7521 AG Enschede.

De foto's van dit event zijn HIER te zien.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy