maandag 9 maart 2015

Road 2 Germany - Succesvol zaken doen in Duitsland 31 maart 2015

Bron: KvK

Wat kunt u verwachten?
Duitsland is een geweldig land om zaken in te doen. De Duitse economie is de grootste van Europa, de ondernemers zijn professioneel en staan over het algemeen positief tegenover samenwerking. Maar wat niet iedereen weet, is dat zakelijk Duitsland er vele gewoonten en tradities op nahoudt. Om u een vliegende start te geven bij onze oosterburen, organiseren we deze bijeenkomst Road2Germany.

Succesvol zakendoen in Duitsland?
Weet dan dat Duitsers experts zijn op het gebied van planning, dat groene idealen door veel Duitsers worden gewaardeerd en dat Duitsers, als het op werk aankomt, over het algemeen formeel en introvert zijn. En Duitsers zijn, net als Nederlanders dol op de eigen taal. Zakendoen in Duitsland biedt veel kansen voor wie de zakelijke cultuur goed begrijpt en daar handig op inspeelt. Als u daarbij ook meer weet over het belastingstelsel, de juridische aspecten kent en weet hoe u met personeel in Duitsland aan de slag kunt, dan bent u anderen een aantal stappen voor. Uw eerste stap is de bijeenkomst Road2Germany bezoeken!

Zeven interactieve workshops:
Een belangrijk onderdeel van het programma vormen de workshops:
1. Zakendoen in Duitsland; vom Wunsch zum Erfolg!
2. Belastingen in Nederland en Duitsland
3. Juridische aspecten van het zakendoen in Duitsland
4. Groeien met uw Duitse webshop
5. Succesvolle online marketing en social media
6. Op weg naar Duitsland
7. Aan de slag met personeel in Duitsland

Op zoek naar handelspartners, innovatie of Horizon 2020 partners in Duitsland?
Het Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij innoveren en ondernemen in Europa. Via dit netwerk vindt u buitenlandse bedrijven die Nederlandse bedrijven en organisaties zoeken voor commerciële of technologische samenwerking. Het netwerk van Enterprise Europe Network bestaat uit meer dan 600 organisaties in ruim 50 landen. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de Kamer van Koophandel deel uit van dit Europese Netwerk.

Enterprise Europe Network diensten
Tijdens deze bijeenkomst zijn we aanwezig om met u te zoeken naar voor u interessante contacten, het opstellen van een nieuwsbrief met voor u relevante informatie of het maken van een afspraak om een eigen profiel op te stellen. HIER kunt u al vast zoeken in de database ter voorbereiding.

Aanmelden: volg DEZE link.

Locatie
MindCenter
Marconiweg 8
4131PD Vianen

Datum: Dinsdag 31 maart 2015, 13:30 - 18:00 uur

Kosten: € 50,00 p.p.


Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy