vrijdag 12 mei 2017

Duurzaam vooruit met uw bedrijf

Bron: KvK

Maak samen met anderen een duurzame stap vooruit met uw bedrijf
Duurzaamheid is een thema waar we als samenleving niet meer omheen kunnen. Ook steeds meer ondernemers omarmen duurzaamheid als een onderdeel van ondernemen. Een groeiende groep duurzame topondernemers zoals Quirijn Bolle (Marqt), Bart van Olphen (Fish Tales), Peter de Rooy (De Rooy Transport) en Meiny Prins (Priva) laat met hun bedrijven zien dat er business zit in duurzaamheid.

Online Ondernemers Campus
Duurzaam Vooruit met uw bedrijf

Loopt van 15 mei t/m 11 juni 2017
  • ontdek uw businesskansen op het gebied van duurzaamheid
  • ga direct aan de slag met tips van topondernemers
  • log in en doe mee wanneer het u uitkomt (24/7)

Steeds meer ondernemers ontdekken dat ze met duurzaamheid hun positie in de markt kunnen versterken. Naast business en goodwill van klanten ervaren ze bovendien het gevoel zelf iets bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Heeft u met úw bedrijf ook al een stap vooruit gezet op het gebied van duurzaamheid? En bent u klaar voor een volgende stap, samen met anderen? Speciaal voor alle MKB-ondernemers, die met duurzaamheid aan de slag willen, organiseert de Kamer van Koophandel de MOOC (Massive Open Online Course) 'Duurzaam Vooruit'. Deelname is gratis. De MOOC 'Duurzaam Vooruit' is een mix van een online cursus en een sociaal mediaplatform.

Inspirerende voorbeelden van topondernemers
Toonaangevende experts nemen u in de MOOC 'Duurzaamheid' mee in de wereld van duurzaamheid. Zo laat Aglaia Fischer van Circle Economy bijvoorbeeld zien welke duurzame businessmodellen succesvol zijn. En futuroloog Wim de Ridder geeft een inkijkje in de toekomst van duurzaamheid. Deze experts nemen u als het ware aan de hand en vertalen de jongste duurzaamheidsinzichten naar praktisch toepasbare adviezen om zelf met duurzaamheid aan de slag te kunnen gaan in uw eigen bedrijf.

Samen ideeën aanscherpen
Het ontbreekt ondernemers vaak aan tijd of het juiste netwerk om eens lekker te sparren. Dat is jammer, want samen bereik je meer dan alleen. Ook in dit opzicht is deelname aan MOOC 'Duurzaam vooruit' een verrijking. U kunt namelijk eenvoudig chatten met andere deelnemende ondernemers, zowel een-op-een als in een groter verband.

Deelname is gratis
Deelnemen aan MOOC 'Duurzaam vooruit' is gratis. Wilt u meer informatie over het programma, meld u dan nu aan, neem vrijblijvend een kijkje of maak kennis met andere deelnemers. Aanmelden kan u HIER.

NUzakelijk - Duurzaam

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy

Inspiration quotes

"Het kapitaal van een onderneming wordt niet bepaald door de prachtige produkten of fantastische dienstverlening, het kapitaal van een onderneming wordt bepaalt door de mensen die deze onderneming maken."
(Jan-Willem Koppers, Manager Dell)
'Sometimes when you innovate, you make mistakes. It is best to admit them quickly and get on with improving your other innovations.' – Steve Jobs

'If you work just for money, you’ll never make it, but if you love what you’re doing and you always put the customer first, success will be yours.' – Ray Kroc