vrijdag 28 oktober 2011

Maak kennis met ruimtevaart technologie om zelf te gebruiken als ondernemer


Space-MATCH in teken van Integrale Veiligheid

Op dinsdag 22 november a.s. vindt vanaf 15.00 uur bij ESA/ESTEC in Noordwijk de zevende editie van Space-MATCH plaats. Op Space-MATCH - een jaarlijks terugkerend ‘Meet & Match’ event - kunnen Nederlandse ondernemers kennismaken met technologie die oorspronkelijk ontwikkeld is voor de Europese ruimtevaart. De achterliggende gedachte daarbij is dat deze kennis en technologieën ook buiten de ruimtevaart succesvol kunnen worden toegepast. Dit jaar staat Space-MATCH in het teken van ‘Integrale Veiligheid’.

Via een gestructureerde ‘Meet & Match’ komt u in contact met interessante, innovatieve technologieën op het gebied van ‘Integrale Veiligheid’. Onderwerpen die op 22 november aan bod komen zijn:

- Telecom, met Fox IT, IPAYMO en Ursa Minor
- Asset monitoring, met S&T, ISIS, BlackShore, Geoserve, Hansje Brinker en TNO
- Imaging/detectie, met Cosine, TNO en SRON
- Bacteriële veiligheid, met Filtex en Bioclear
- Brandveiligheid, met Fire Suppression Inside

Space-MATCH wordt georganiseerd door TNO, ESA Business Incubator Centre Noordwijk en KplusV organisatieadvies, in nauwe samenwerking met de European Space Agency (ESA) en het Netherlands Space Office (NSO).

Het volledige programma is HIER te vinden. Via deze site kunt u zich ook aanmelden voor dit evenement. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar het aantal plaatsen is gelimiteerd!

Voor meer info kunt u contact opnemen met Len van der Wal (len.vanderwal@tno.nl) of Joost de Waard (dewaard@kplusv.nl).

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy