donderdag 29 augustus 2013

Motorrijden voor ondernemers uit Twente en de Achterhoek, editie 2013



Enschede - Hengelo, augustus 2013

Ook dit jaar organiseren we weer een relatiedag voor motorrijdende ondernemers uit Twente en de Achterhoek, als voortzetting van de succesvolle motorrit van 2011 en 2012. Deze netwerkdag is specifiek voor directeuren/eigenaren die motor rijden en hun bedrijf in Twente of de Achterhoek hebben.
Dit jaar hebben we weer een uitdagende rit uitgezet om leuk te rijden, te netwerken en met een  interessant bedrijfsbezoek aan een Duits bedrijf met een interessante productie omgeving.  Maar voor het zover is eerst wat algemene informatie.

Datum:
Vrijdag 6 september.
Graag bericht of u op deze datum mee gaat

Start en finish:                
Motoport Hengelo,
Enschedesestraat 210,  7552 CL Hengelo

Agenda:
8:30 uur               ontvangst met koffie en cake bij Motoport Hengelo
8:45 uur               vertrek eerste groep, waarna per 10 minuten de volgende groep
10:00 uur             bedrijfsbezoek
13:00 uur             Lunch
14:30 uur             Vertrek tweede deel, waarna per 10 minuten de volgende groep
17:00 uur             Aankomst Motoport Hengelo, informele afsluiting, netwerken

De tourtocht bedraagt circa 200 km en zal in Nederland en Duitsland worden gereden. De route is beschikbaar voor mensen die met Garmin navigatie rijden en kan op verzoek per mail worden toegezonden. We rijden weer in maximaal 3 groepen van circa 10 personen. Denkt u aan de benodigde documenten (groene kaart, rijbewijs, motorpapieren)

LET OP: DEELNAME ZAL ERG BEPERKT MOGELIJK ZIJN GEZIEN WIJ BIJNA OP ONS MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS ZITTEN. Stuur uw naam, bedrijfsnaam en NAW-gegevens naar één van de drie onderstaande bij u bekende personen. Deelname is pas mogelijk na bevestiging door de organisatie.

Aan deze tourrit zijn geen kosten verbonden. Deelname is voor eigen risico. Overige kosten (brandstof motor e.d. ) zijn voor eigen rekening.  Deze uitnodiging is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.
De motorrit wordt georganiseerd door Jannink – Hofste, René Holtkamp, Kamer van Koophandel Enschede, Marco Platvoet en Syntens Innovatiecentrum, Olaf ter Haar en is mede mogelijk gemaakt door Motoport Hengelo.

Foto's van de rit zijn HIER terug te vinden

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy