vrijdag 2 augustus 2013

Nieuwe tender voor PSI

Bron: Nieuwsbrief AGNL

De beleidsvorming rond het bedrijfsleveninstrumentarium is in volle gang. Bedrijven die samen met een lokale partner willen investeren in ontwikkelingslanden en opkomende markten kunnen ook na 26 augustus 2013 nog projectvoorstellen indienen. In het najaar wordt bekend wanneer de nieuwe tenderronde start. Indien dat de laatste tender voor PSI is, wordt dat duidelijk vermeld.

Private Sector Investeringsprogramma
Ontwikkelingslanden bieden volop mogelijkheden aan ondernemers met durf en grenzeloze ambitie. Voor bedrijven die met lokale partners in ontwikkelingslanden een langdurige samenwerkingsrelatie aangaan, is er het PSI programma. Dat vergoedt, onder voorwaarden, 50 procent van de investeringskosten. Bedrijven kunnen voorstellen indienen voor investeringsprojecten in een groot aantal opkomende markten en ontwikkelingslanden in Azië, Afrika, Latijns-Amerika en Midden- en Oost-Europa.

Agentschap NL
Agentschap NL helpt bedrijven zo goed mogelijk zodat hun projectvoorstellen meer kans maken op toekenning van PSI-subsidie. Daarnaast geeft Agentschap NL advies hoe dit vorm te geven in een projectvoorstel.

Kijk voor meer informatie op: PSI programma

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy