dinsdag 9 september 2014

PING-bijeenkomst op dinsdag 16 september 2014 - GEMS Metaalwerken B.V.

Bron: KvK


Hierbij nodigen wij u uit voor de PING-bijeenkomst op:
dinsdag 16 september 2014
GEMS Metaalwerken B.V.
Industrieweg 9 
7251 JT Vorden
Telefoon 0575-557177

Wij zijn te gast bij GEMS Metaalwerken B.V., een internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in de tank- en apparatenbouw. GEMS kent drie verschillende businessunits: Metaalwerken, Staalbouw en Containerbouw. In de gezamenlijke productielocatie in Vorden (Gelderland) worden koolstofstalen en roestvaststalen producten vervaardigd met een maximale lengte van 35 meter en een diameter van 6 meter. Bij de productie worden ook speciale hoogvermogen lasrobots ingezet. Rik Grasmeijer, technisch directeur zal spreken over hun productieproces waarin Lean Robotisering en enkel stuks productie een belangrijke rol speelt.


Onze tweede spreker is de heer Roger van de Poel, Marketing & Sales Manager bij Geerts Dieptrekken BV uit Heerhugowaard (www.geertsdieptrekken.nl)

In een korte presentatie laat hij het dagelijkse samenspel tussen ambacht en technologische innovatie aan bod komen. Ook worden verschillende technieken besproken, de voor- en nadelen van het dieptrekken en de toepassingsmogelijkheden. Aan het eind van de bijeenkomst kunnen de dieptrekmogelijkheden van enkele producten van deelnemers besproken worden.


Programma:
14.45 Ontvangst
15:00 Introductie door Hans de Weerd en Toine Straatman
15:10 Jan Grasmeijer (algemeen directeur): Introductie GEMS Metaalwerken.
15:30 Rondleiding door het bedrijf 16:15 Rik Grasmeijer (technisch directeur): Lean Robotisering en enkel stuks productie; GEMS recente vernieuwing van het productieproces.
17:00 Roger van der Poel: Geerts dieptrekken; synergie tussen ambacht en innovatie.
17:45 Klein buffet / Netwerken
18.30 Einde bijeenkomst


U kunt zich tot 10 september aanmelden via de Kamer van Koophandel door een e-mail te sturen naar irmgard.look@kvk.nl onder vermelding van uw voornaam, achternaam en e-mailadres. Er is een maximum van 50 deelnemers!


Met vriendelijke groet,


Hans de Weerd - Kamer van Koophandel
Toine Straatman -  Koninklijke Metaalunie


PING (Productie Innovatie Netwerk Groep) is een initiatief van Kamer van Koophandel Regio Oost en Koninklijke Metaalunie

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy