dinsdag 7 juli 2015

Green Tech Week 2015 - Deelnemen, aanmelden, presenteren, netwerken, kennis delen


Green Tech Week 2015
Van maandag 5 tot zaterdag 10 oktober 2015 vindt de tweede editie plaats van de Green Tech Week. We laten aan elkaar zien waar we mee bezig zijn. Zo kan iedereen ervaren hoe bijzonder de wereld van green tech is. We vergrootten de kans op het ontstaan van mooie contacten, die ons allen verder brengen in de energietransitie. En we laten onze gezamenlijke kracht zien als energie- en milieutechnologie-regio.

Aanmelden activiteit
Wilt u in 2015 meedoen en ook een activiteiten tijdens de Green Tech Week organiseren? Vanaf medio mei kunt u zich weer aanmelden voor het organiseren van een activiteit tijdens de Green Tech Week. We hebben de ambitie om verschillende evenementen en activiteiten faciliteren op het gebied van Energie- en Milieutechnologie.
  • We vinden het belangrijk dat alle evenementen gratis toegankelijk zijn;
  • Het thema moet zoveel mogelijk aansluiten op het dag thema;
  • U bent zelf verantwoordelijk voor het werven van deelnemers.

De dag thema’s van 2015 zijn:
  • Maandag:      Cleantech
  • Dinsdag:        Duurzame energie en Energiebesparing
  • Woensdag:    Circulaire economie
  • Donderdag:   Biobased Economy
  • Vrijdag:         Duurzame mobiliteit
  • Zaterdag:      Publieksdag
De komende maanden zal het programma van de Green Tech Week steeds meer vorm krijgen. Wilt u hiervan op de hoogte blijven? Kijk dan voor meer informatie op website van de Green Tech Week.

Green Tech Week 2014 - Facts:
In 2014 is het idee ontstaan om dit aanbod te bundelen in een week die geheel in het teken staan van Energie- Milieu- Technologie. De eerste editie van de Green Tech Week was dan ook een groot succes met maar liefst 22.000 bezoekers verdeeld over 30 activiteiten. In heel Oost-Nederland waren er verschillende activiteiten georganiseerd verdeeld over de verschillende dag thema’s (groene groei (financieel), circulaire economie, duurzaam bouwen en energiebesparing, duurzame energie en mobiliteit, biobased economy en innovatie en de publieksdag)

De Initiatiefnemers van de Green Tech Week 2015 zijn:
GreenTechAlliances, powered by kiEMT, De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, VNO-NCW Midden, de Kamer van Koophandel en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy