dinsdag 22 december 2015

Nieuwjaarsbijeenkomst en uitreiking "De Rode Loper van Twente 2016" 11 januari a.s.

De Twentse netwerkpartners Industriële Kring Twente, VNO-NCW, Stichting Twente Branding, Kamer van Koophandel, World Trade Center Twente, Technologie Kring Twente, de Maatschappij, Stichting Fris, Kwaliteits Kring Twente, Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD) en Powered by Twente Innovation Events organiseren een gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst op maandag 11 januari a.s. in het Theaterhotel in Almelo. Graag nodigen we u van harte uit.

Voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst vindt de uitreiking van de "Rode Loper van Twente" plaats. Hierbij worden 6 Twentse organisaties/personen die in 2015 een prijs hebben gewonnen door de Twentse netwerkpartners in het zonnetje gezet.

Inmiddels is een grote lijst met winnaars samengesteld. Een expert-jury kiest uit alle aanmeldingen de 6 meest aansprekende 'winnaars'. Op het podium van het Theaterhotel Almelo worden de 6 genomineerden aan u voorgesteld via interviews en videopresentaties. U als publiek kiest de winnende organisatie/persoon. Deze krijgt de titel: Topambassadeur van Twente.

Aanmelden is gratis en kan via onderstaande button. Het is mogelijk om vooraf een daghap te eten in het Theaterhotel. Wilt u hiervan gebruik maken, bestel dan het ticket inclusief daghap (slechts beperkt beschikbaar). Graag tot ziens op 11 januari a.s.!

Wat?
Nieuwjaarsbijeenkomst en uitreiking van de "Rode Loper van Twente"

Waar?
Theaterhotel Almelo
Schouwburgplein 1, 
7607 AE Almelo

Wanneer?
Maandag 11 januari 2016
Van 19.30 - 23.00 uur

Programma
19.30 uur Ontvangst met koffie
20.00 uur Start programma Rode Loper
21.00 uur Bekendmaking winnaar, direct gevolgd door Nieuwjaarsbijeenkomst
23.00 uur Einde

Meer informatie? Kijk op www.twente.com/rodeloper  of stuur een email naar: info@poweredbytwente.nl

Rode Loper van Twente wordt mogelijk gemaakt door:



Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy