donderdag 3 maart 2016

ConhIT Berlijn als vervolgactie op Medica 2015

Bron: Enterprise Europe Network

Als vervolg op de geslaagde reis en deelname aan de matchmaking op de Medica Dusseldorf, waar over 30 bedrijven enthousiast hebben geproeft aan het vinden van zakenpartners in korte gesprekken op de beurs, wordt er een vervolg georganiseerd, dit keer naar Berlijn.

De ConhIT Berlijn - 19-21 april 2015
Ontmoet potetiële zakenpartners tijdens de matchmaking op de conhIT 2016 gericht op ICT en gezondheidszorg, dit jaar met als thema "Focus op de patient - innovatieve ICT voor de gezondheidszorg". De conhIT beurs wordt gehouden van 19 april tot en met 21 april 2016. De matchmaking vindt uitsluitend plaats op 20 april.


Wat bieden we aan!
Deelname aan de matchmaking is kosteloos. Door u voortijdig aan te melden en een bedrijfsprofiel op te stellen kunt u u het maximale uit uw beursbezoek in combinatie met matchmaking halen. U kunt zo vooraf gericht afspraken maken met interessante deelnemers en uw netwerk uitbreiden in korte 20 minuten kennismakingsgesprekken in een separate omgeving. Daarnaast zijn er op de beurs doorlopend lezingen en presentaties.

Registreren voor de matchmaking
Zowel bezoekers als standhouders kunnen zich aanmelden voor de matchmaking. Als standhouder kunt u uiteraard uw afspraak bij u op de stand ontvangen in plaats van op de locatie van de matchmaking. Registreren kunt u op DEZE webstie voor de matchmaking. De bedrijven die reeds ingeschreven zijn voor de matchmaking zijn HIER terug te vinden.

Waarom u deze bijeenkomst niet mag missen
  • Breid uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners.
  • Ontmoet interessante deelnemers in sessies van 20 minuten. In de periode van 29 maart t/m  14 april kunnen deelnemers elkaar uitnodigen aan de hand van de online bedrijfsprofielen. Op basis hiervan wordt een persoonlijke optimaal afsprakenschema's gemaakt.
  • U krijgt enkele dagen vooraf een voor u optimaal schema toegestuurd per mail met uw afspraken voor de matchmaking
  • De gesprekken vinden op 20 april plaats.
  • Haal het maximale uit uw beursbezoek.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze matchmaking en het opstellen van uw matchmakingsprofiel kunt u contact opnemen met:
- Olaf ter Haar, KvK Arnhem / Enschede, telefoon 088-585 3631 of mail olaf.ter.haar@kvk.nl.

Deelname: 
Voor deelname aan de matchmaking kunt u tot 10 april registreren, daarna is deelname niet meer mogelijk.

ConhIT voor Ondernemers uit Overijssel en Gelderland
Oost NV is actief in de ondersteuning voor ondernemers uit bovenstaande provincies naar de conhIT. Wilt u weten wat dit voor u kan betekenen dan vindt u HIER verdere informatie. Uw aanspreekpunt is drs. Friso Hennings Backer, projectleider Investeringsbevordering, tel. 06 42475007, friso.henningsbacker@oostnv.nl

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy