vrijdag 14 maart 2014

Met een 'slim' pak van Enschede tot Hollywood, Route Suc6

Bron: Saxion Hogescholen

Met een 'slim' pak van Enschede tot Hollywood

Uitnodiging Route Suc6 op 24/3/2014 met Erik Wilbrink (Xsens)

Route Suc6 en film:
Met trots nodigen we jullie uit voor een speciale editie van Route Suc6, die we organiseren met onze partners. Een speciale editie, omdat we dit voor het eerst in combinatie met een film doen. Het Enschedese bedrijf Xsens heeft namelijk meegewerkt aan de film Grudge match. En Xsens en de film staan deze avond centraal.

Erik Wilbrink, verantwoordelijk voor de sales en marketing bij Xsens, neemt je mee in het succesverhaal van het bedrijf, dat onlangs is overgenomen door het Amerikaanse Fairchild Semiconductor. Aansluitend wordt de film met Sylvester Stallone en Robert de Niro vertoond.

Programma en aanmelden
Het volledige programma is maandag 24 maart 2014 als volgt:
18.30 – 19.00 uur Ontvangst met koffie, thee en cake
19.00 – 19.45 uur Presentatie Xsens met vragen en antwoorden
19.45 – 21.00 uur Vertoning van de film 'Grudge match'
21.00 – 21.15 uur Pauze met drankjes & nachos
21.15 – 22.15 uur Vervolg 'Grudge match'
22.15 – 23.00 uur Afsluitende borrel

Voor deelname aan het programma vragen we een kleine bijdrage van 7,50 euro per persoon. Je krijgt er de presentatie van Xsens, de film 'Grudge match' en 4 consumpties voor terug. Mis deze unieke kans niet en meld je aan voor deze bijzondere Route Suc6!

Over Xsens:
'The leading innovator in 3D motion tracking technology'
Xsens, spin-off van de Universiteit Twente, is in 2000 opgericht door Casper Peeters en Per Slycke. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve producten voor het meten van bewegingen in biomedische (ergonomie, revalidatie en sport), computer science (virtual reality, motion capturing) en industriële toepassingen (navigatie, oriëntatiemeting). Meer weten? Check dan de website van xsens.com.

Route Suc6:
Route Suc6 is een serie à la College Tour. Succesvolle, gevestigde ondernemers delen hun keuzes, ervaringen en verhalen met jonge (aspirant) ondernemers. Hoe is hun route naar succes verlopen en wat zijn de levenslessen die ze daarbij hebben geleerd? De serie is opgezet door Saxion, Kennispark Twente, Powered by Twente en Kivi.
Twitter mee: #routesuc6

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy