donderdag 21 augustus 2014

Creative Stage voor creatieve ondernemers in Duisburg

Bron: KvK

Creatievelingen die hun kunsten vertonen aan ondernemers uit de creatieve sector: dit is in een notendop het platform CreativeStage Ruhr in Duisburg. Het platform brengt onder meer artiesten, kunstenaars, musici, (mode)vormgevers, auteurs en ondernemers uit de creatieve sector samen. U bent van harte uitgenodigd om, inclusief busvervoer, een presentatieronde van de CreativeStage Ruhr bij te wonen op:

Dinsdag 4 november 2014 van 18:30 - 22.00 uur
In de evenemententaal van de Synagoge in de Duisburger binnenhaven

Bij de CreativeStage Ruhr in Duisburg krijgen creatievelingen de kans om zichzelf te presenteren voor een gemengd publiek uit de creatieve sector. Gedurende een voordracht van 8 minuten kunnen ze creatieve projecten en ideeën presenteren, zichzelf promoten en potentiële opdrachtgevers aanspreken. Interessante bijkomstigheid: op deze manier kunnen er alternatieve samenwerkingsvormen ontstaan tussen bijvoorbeeld kunstenaars en reclamemakers, en tussen vormgevers en musea. Gedurende de avond vinden er 10 presentaties van 8 minuten plaats, waaronder een Nederlandse bijdrage. In de pauzes is er voldoende gelegenheid om onderling kennis te maken en ideeën uit te wisselen.
Nederlandse marketing- en pr-medewerkers alsmede geïnteresseerde Nederlandse ondernemers en freelancers uit alle branches zijn van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Bij voldoende animo worden de deelnemers per bus vanaf station Arnhem en de Rijnhal in Arnhem naar Duisburg vervoerd. De activiteit is een initiatief van het INTERREG IV-A project ‘2 connect Business’ in samenwerking met de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK).

Agenda:
16:15 uur Vertrek bus vanaf Station Arnhem-Centraal (ovb)
16:30 uur Vertrek bus vanaf de Rijnhal in Arnhem (ovb)
18:30 uur Ontvangst in Duisburg
19:00 uur Opening Creative Stage met 10 pitches, waaronder 1 Nederlandse inzending en aansluitend netwerkgelegenheid
22:00 uur Vertrek bus richting Arnhem

Meer informatie over de bijeenkomst is beschikbaar op www.2connectbusiness.nl. Hier kunt u zich via het online aanmeldingsformulier in de agenda aanmelden. Aanmelding is ook per e-mail mogelijk via veranstaltung@2connectbusiness.de.

Deelname is gratis.

Met vriendelijke groet,

Ronald Cieraad
Projectleider NL

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy