maandag 25 augustus 2014

Matchmaking op grootste maritieme beurs in Hamburg


Bron: Enteprise Europe Network / KvK

Europa’s grootste maritieme beurs, de SMM in Hamburg, vindt plaats meteen na de zomervakantie van 9 - 12 september. Mogelijk bent U standhouder of bezoekt u de beurs in Hamburg. Graag nodigt de Kamer van Koophandel u uit voor MariMatch 2014. Het internationale maritieme brokerage event gericht op het uitbreiden van uw business netwerk.

Samen met onze buitenlandse partners van het Enterprise Europe Network (EEN) brengen we u in contact met maritieme partijen uit verschillende landen. In vooraf geplande afspraken van een half uur maakt u kennis met nieuwe buitenlandse business partners. MariMatch vindt plaats op 10 en 11 september op de SMM beursvloer (hal B7, vide uitkijkend op NL paviljoen).

Het werkt als volgt:

1. Meldt u zich online aan via www.marimatch.net

2. Doorzoek de online catalogus en vind interessante zakenpartners

3. Vraag een gesprek aan èn laat u verrassen door buitenlandse gespreksaanvragen.

Inmiddels zijn er meer dan 115 deelnemers uit 20 landen geregistreerd, waaronder uit Duitsland, Polen, Finland, Spanje, Litouwen en Noorwegen. De inschrijving sluit op 26 augustus. Kosteloze deelname wordt mogelijk gemaakt door de Europese Commissie en het Ministerie van Economische Zaken. Proef de sfeer van MariMatch 2012 op Youtube (duits gesproken), met inbreng van MKB top 100 winnaar Micanti.

P.s. EEN is een door de Europese Commissie geïnitieerd netwerk van ruim 600 intermediaire organisaties in 48 landen gericht op technology/business matchmaking.

Met vriendelijke groet,

Niklaas van Hylckama Vlieg
Kamer van Koophandel
 
Adviseur / projectleider
Afd. Ondernemersondersteuning
t +31 88 585 3747
m +31 6 51994479
e niklaas.van.hylckamavlieg@kvk.nl



www.kvk.nl
        

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy