dinsdag 28 april 2015

Masterclass 'De wieluitvinders, datamining voor stroomlijnen processen' 29 mei 2015

BRON: Kwaliteits Kring Twente

Hajo Reijers is hoogleraar bedrijfsinformatica aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarnaast heeft hij een aanstelling als deeltijd-hoogleraar aan de TU Eindhoven. Zijn onderzoeksinteresses liggen bij onderwerpen als procesmanagement, workflow-technologie en bedrijfsinformatiesystemen. Hij is medeauteur van het boek "Fundamentals of Business Process Management", dat op bijna 100 universiteiten wereldwijd wordt gebruikt in het onderwijs.

Ondanks allerlei moeite zich van elkaar te onderscheiden, lijken veel organisaties feitelijk ontzettend op elkaar. Door goed rond te kijken en gebruik te maken van de nieuwste technologieën is het mogelijk om uniformiteit en eigenheid vloeiend samen te laten komen. Zo hoeven organisaties niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden.
In deze masterclass wordt uitgelegd hoe het mogelijk is om met 'supermodellen' in kaart te brengen hoe andere organisaties een specifieke dienst leveren. Met dit model kan vervolgens gekomen worden tot een nieuwe, verbeterde opzet van een bedrijfsproces. Ook wordt getoond hoe dat model dan zelf gebruikt kan worden om de uitvoering van dat proces te ondersteunen via de “cloud”, met alle voordelen vandien
De hier beschreven aanpak is ontwikkeld voor en toegepast in de praktijk van de Nederlandse gemeenten, maar veel breder inzetbaar. In de sessie worden dan ook de jongste ervaringen met deze aanpak in andere toepassingsgebieden gedeeld. De kern is dat als organisaties bereid zijn kennis uit te wisselen om er gezamenlijk beter van te worden er technologisch van alles mogelijk blijkt.

Meer informatie  en inschrijven voor deze masterclass is HIER te vinden

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy