donderdag 30 april 2015

Road2UK - Zakendoen met het Verenigd Koninkrijk, 27 mei 2015

Bron: KvK / RvO

Road2UK (Zakendoen met het Verenigd Koninkrijk) is bedoeld voor ondernemers die hun kansen op de Britse markt willen onderzoeken of uitbreiden. Naast de Kamer van Koophandel en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO), presenteren ook enkele  Nederlandse bedrijven hun verhaal om collega-ondernemers te helpen bij hun eerste stappen op de Britse markt.

Bent u op zoek naar informatie over het benaderen van de Britse markt, de onderliggende cultuurverschillen, juridische en fiscale aspecten van  het zakendoen met het Verenigd Koninkrijk, of het juist inzetten van de  social media? Of bent u op zoek naar mogelijke hulp bij het vinden van zakenpartners (matchmaking) en potentiële afnemers? Meld u dan aan voor deze bijeenkomst! U krijgt:
  • inzicht in kansrijke segmenten;
  • informatie over het  inzetten van de social media en gebruik van webshops;
  • informatie over cultuurverschillen tussen Nederland en Verenigd Koninkrijk;
  • antwoorden op vragen over juridische aspecten;
  • hulp bij het vinden van zakenpartners (matchmaking) en potentiële afnemers.
U krijgt een unieke kans om in één middag van de belangrijkste aspecten van het zakendoen met het Verenigd Koninkrijk kennis te nemen. Bovendien kunt u van gedachten wisselen met ondernemers die ervaring hebben met het exporteren naar het Verenigd Koninkrijk.
In de bijeenkomst zal ook aandacht zijn voor het zakendoen in Ierland, dat een andere markt is dan het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie, agenda en locatie is HIER te vinden.

Enterprise Europe Network
Mocht u via Enterprise Europe Network partners of technologie zoeken in de UK (of EU) dan kunt u mij ter plaatse aanspreken om te zien waar uw mogelijkheden en ingangen liggen. See you there!

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy