woensdag 30 september 2015

Rubber en Kunststof, van afval naar grondstof, meet & match bijeenkomst praktijkgericht onderzoek

Bron: KvK

Bent u op zoek naar onderzoek, nieuwe kennis, partners en financieringsmogelijkheden voor vraagstukken over kunststof in de circulaire economie? Dan bent u van harte welkom op de meet & match bijeenkomst “Rubber en Kunststof, van afval naar Grondstof (VANG)”.

Het ministerie van I & M, Rijkswaterstaat, de Kamer van Koophandel (KvK), hogeschool Windesheim en het NRPO-SIA (Nationaal Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek SIA) bieden ondernemers en onderzoekers uit en gerelateerd aan de rubber- en kunststofindustrie instrumenten aan om onderzoek en innovatie te financieren.

Tijdens de bijeenkomst op 15 oktober krijgt u inzicht in de VANG vraagstukken, informatie over de regelingen en komt u in contact met bedrijven en onderzoekers met wie u kunt samenwerken. Na afloop bent u op de hoogte over de innovatie onderwerpen en subsidiemogelijkheden.

Matchmaking: gelijk aan de slag!
U gaat op 15 oktober meteen aan de slag. Heeft u zelf ideeën of wensen, bent u op zoek naar ideeën voor onderzoeksprojecten, heeft u een onderzoeker in huis of heeft u test en experimenteerfaciliteiten? Deze bijeenkomst staat in het teken van matchmaking waarin onderzoekers hun projectvoorstellen kunnen pitchen en bedrijven hun onderzoeksvragen kwijt kunnen zodat partnerships kunnen worden gebouwd. Heeft u al een idee voor een project of zoekt u samenwerkingspartners? Geef dit aan via het aanmeldingsformulier.
Rubber en Kunststof, van afval naar grondstof, meet & match bijeenkomst praktijkgericht onderzoek

Bijeenkomst: Match “Rubber en Kunststof, van afval naar grondstof
Datum: 15 oktober 2015
Tijden: 14.00 (ontvangst 13.30) – 16.30 (borrel tot 17.00)
Locatie: Hogeschool Windesheim, Campus 2-6, Zwolle.
Aanmelden: Deelname aan de bijeenkomst is gratis, inschrijven is verplicht door het retourneren van het ingevulde aanmeldingsformulier. Dit formulier kunt u sturen naar de NRK


Graag tot ziens op 15 oktober!

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy