vrijdag 23 oktober 2015

Duits - Nederlandse Handelsdag 2015 - Borussia-Park Mönchengladbach 18 november 2015

Bron: Enterprise Europe Network

De Duits-Nederlandse Handelsdag is het ideale platform voor Duitse en Nederlandse ondernemers voor het vinden van nieuwe business kansen en partners. De Handelsdag vindt plaats op 18 november 2015 in het Borussia-Park te Mönchengladbach. De B2B Matchmaking is één van de activiteiten van de Duits Nederlandse Handelsdag. Andere activiteiten zijn een conferentieprogramma met workshops over Duits - Nederlandse samenwerking en een informatiemarkt. Als u aan het Matchmaking event meedoet, krijgt u de mogelijkheid om potentiële agenten, distributeurs of samenwerkingspartners uit Duitsland of Nederland te ontmoeten. U krijgt volop de gelegenheid uw gewenste gesprekpartners te spreken, nieuwe contacten tot stand te brengen en bestaande relaties te verstevigen. En het is gratis!

Voor wie is de matchmaking?
De B2B Matchmaking is bedoeld voor Duitse en Nederlandse ondernemingen die op zoek zijn naar agenten, distributeurs, toeleveranciers of samenwerkingspartners in Duitsland of Nederland. Ondernemingen uit alle sectoren mogen meedoen. Dit kunnen zijn producenten, importeurs, exporteurs, handelaren, ontwikkelpartners of professionals. Het hoofddoel van deze Matchmaking is u te helpen met het vinden van een lokale partner. De deelnemende partnerorganisaties verrichten een maximale inspanning om voor u een interessante deelnemerslijst samen te stellen.

Agenda Matchmaking activiteiten Duits - Nederlandse Handelsdag 2015
13:00 - 20:00 Toegang tot de informatiemarkt
14:00 - 14:30 Begroeting en openingsspeeches
14:30 - 18:00 Matchmaking Sessies
14:30 - 15:30 - Matchmaking sessie 1
15:45 - 16:45 - Matchmaking sessie 2
17:00 - 18.00 - Matchmaking sessie 3
18:00 ... Networking/drinks/social program

Voor het overzicht van het gehele programma met alle activiteiten tijdens de Duits-Nederlandse Handelsdag 2015 zie de website van het 6e Wirtschaftsforum.

Hoe te registreren?
Als u aan de B2B Matchmaking wilt deelnemen kunt u zich via deze website tot 15 november 2015 aanmelden.  Bij de aanmelding wordt gevraagd uw bedrijfsgegevens in te voeren en aan te geven wat voor soort contacten u zoekt.  Voor het maken van de Matchmaking afspraken heeft u toegang tot alle geregistreerde deelnemers.  Uit de lijst van deelnemers kunt u zelf uw gewenste gesprekspartners kiezen.
Voor aanmelding klik hier

Kosten voor deelname: Er zijn geen kosten voor deelname.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy