maandag 27 juni 2016

GreenTech Week 2016: Alle duurzame onderwerpen voor en door ondernemers 1 t/m 7 oktober 2016

Bron: kiEMT


Op zoek naar nieuwe contacten en inspiratie?
Making green business' daar draait het om tijdens de Green Tech Week 2016!

Van zaterdag 1 tot en met vrijdag 7 oktober 2016 vindt in Oost-Nederland voor alweer de derde keer de Green Tech Week plaats. Verschillende organisaties bieden tijdens deze duurzaamste week van Nederland evenementen gericht op innovatieve en duurzame technieken. Van congressen, excursies en lunchsessies tot inspiratiebijeenkomsten, workshops en bedrijfsbezoeken. Er is voor ieder wat wils en allemaal met als doel om nieuwe zakenpartners te vinden, te inspireren en te innoveren. Organiseer ook een evenement en profiteer mee van het succes van deze week!

Om de sector verder te ontwikkelen, bundelen organisaties in Oost-Nederland tijdens de Green Tech Week al hun GreenTech evenementen. Ze laten elkaar zien waar ze mee bezig zijn en ervaren zo hoe bijzonder de wereld van GreenTech is. Door juist met elkaar te opereren in deze week, vergroten ze de kans op het ontstaan van nieuwe contacten of samenwerkingen en het uitwisselen van kennis met iedereen die actief is binnen Energietransitie, Energietechnologie, Biobased of Circulaire Economie. Samenwerking en kennisuitwisseling tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheden zijn tijdens deze week dan ook de sleutels tot succes.

De Green Tech Week is een initiatief van: Stichting Kiemt, VNO-NCW Midden, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Centre for Biobased Economy. Daarnaast haken diverse partijen in de regio aan als sponsor of organisator van uiteenlopende activiteiten voor jong en oud. Door de krachten te bundelen zetten zij in op versterking van de GreenTech-sector in Oost-Nederland.

Bent u actief binnen de GreenTech sector en wilt u een excursie, lunchsessie, debat of bijeenkomst organiseren in het najaar? Doe dit dan tijdens de Green Tech Week van 1 tot en met 7 oktober en lift kosteloos mee op alle exposure van deze week. Meld uw activiteit aan op GreenTechWeek.
Voorwaarde voor aanmelding is dat uw activiteit kosteloos toegankelijk is.

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief op www.greentechweek.nl of neem bij vragen contact op via info@greentechweek.nl. Het volledige programma van alle evenementen tijdens de Green Tech Week staat vanaf 1 september 2016 op www.greentechweek.nl.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy