woensdag 11 juli 2012

Exclusive World Trade Center Twente actie voor Serious Request 2012

3FM Serious Request 2012 vraagt dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: Miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding. Het World Center Twente zal dit goede doel ondersteunen met de netto opbrengst van een CD-actie met Mara Sophie. Het beroemde Glazen Huis van Serious Request komt dit jaar in Enschede te staan.

WTC Twente Serious Request actie
De CD betreft de limited edition van het album Great Day van Mara Sophie en bevat een kerst bonustrack die speciaal voor 3FM Serious Request is geschreven en opgenomen. De prijs van de CD bedraagt € 10,00. Een prachtig eindejaarscadeau of muzikaal onderdeel in uw kerstpakket!
CD bestellen
Tijdens de jaarlijkse Zomerborrel van de World Trade Center Twente Business Club op 12 juli 2012 zal Mara Sophie met haar begeleidingsband in het kader van de Serious Request-actie een optreden verzorgen . WTC Twente Business Clubleden kunnen op 12 juli a.s. intekenen voor deze CD.
De CD is ook verkrijgbaar voor alle belangstellenden via www.marasophie.nl/WTC

Voor meer informatie over het WTC Twente en deze actie bezoek de website

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy