donderdag 12 juli 2012

Nieuw: Startpakket internationaal ondernemen

Bent u van plan voor het eerst te gaan exporteren of heeft u nog weinig ervaring? Maak dan kennis met het Startpakket internationaal ondernemen!
Het pakket bestaat uit drie onderdelen en biedt praktische informatie, advies en een handige tool waar u zelf mee aan de slag kan gaan:
Het webdossier geeft antwoord op praktische vragen en verwijst naar experts voor individueel advies.
- De exportcheck biedt een momentopname van waar u staat met uw bedrijf en verwijst u door naar relevante informatie en dienstverlening binnen en buiten de overheid.
- Deelname aan het adviestraject Starters International Business (SIB) levert een concreet stappenplan op waarmee u direct aan de slag kan gaan.
Het Startpakket is het resultaat van nauwe samenwerking tussen Agentschap NL, de Kamer van Koophandel, Syntens en de Koninklijke Metaalunie.

Meer informatie:
Kijk op Startpakket Export of neem contact op met Front Office Internationaal Ondernemen via (088) 602 80 60 of frontofficeinternationaal@info.agentschapnl.nl
Voor SIB: neem contact op met een adviseur van KvK, Syntens of een van de deelnemende branches.

Nu zoeken naar partners voor internationale handel binnen EU, breng een bezoek aan Enterprise Europe Network database met handelsprofielen.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy