vrijdag 6 mei 2016

MKB top 100 - 2016, Overzicht van de MKB Bedrijven die hebben ingeschreven

Bron: KvK

Inmiddels is de inschrijving gesloten voor de MKB innovatie top 100. Een jaarlijks terugkerend event waarin het Nederlandse MKB laat zien hoe innovatief, divers en vooruitstrevend het is. Deze events zijn voor het eerst georganiseerd vanuit Syntens Innovatienetwerk voor Ondernemers en gaan terug tot 2007.

Het ontwikkelen van nieuwe ideeën en dingen gaat niet over één nacht ijs. Toch zijn er ontzettend veel bedrijven met mooie initiatieven op het gebied van innovatie. De Kamer van koophandel presenteert jaarlijks 100 van deze innovaties in de MKB Top100. Dit is een lijst met 100 innovaties uit verschillende branches.

Door een innovatie in te schrijven, wordt zowel de zichtbaarheid van de innovatie als de zichtbaarheid van het bedrijf vergroot. Het is daarom niet alleen voor de winnaar interessant, ook de niet winnaars krijgen veel publiciteit en zichtbaarheid en werkt het door in diverse aspecten van het bedrijf. Nieuwe zakencontacten, open sollicitaties, trots en saamhorigheid binnen de onderneming en soms zelfs een ontvangst op het Provinciehuis Overijssel.

“Door Pathema’s vermelding in de MKB Innovatie Top 100 krijgen onze prospects en branchegenoten meer vertrouwen in onze impact op duurzame koelwaterbehandeling. Deze olievlekwerking van bekendheid helpt ons enorm bij het zetten van een nieuwe standaard in de markt”, aldus Mark boeren, directeur en oprichter Pathema BV op de website van de MKB Top 100.

De MKB top 100 wordt sinds 2007 georganiseerd en er zijn dan ook al heel wat nieuwe ideeën voorbij gekomen. Wilt u weten welke innovaties eerder in de lijst stonden? Het is allemaal terug te vinden in DIT overzicht dat de KvK heeft van de beste innovaties van de afgelopen jaren.

Wilt u weten welke innovaties zich dit jaar hebben ingeschreven? Bekijk het bij het overzicht inschrijvingen 2016.

De winnaar wordt in het najaar van 2016 bekend gemaakt.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy