maandag 30 mei 2016

Netwerken, bedrijfsbezoek en motorrijden voor ondernemers in Twente en Achterhoek, trap 'm an!

Bron: Jannink &  Hofste - KvK Oost NL

Ook in 2016 organiseren we weer een relatiedag voor motor rijdende ondernemers uit Twente en de Achterhoek, als voortzetting van onze succesvolle jaarlijkse motor ontmoetingen gestart in 2011.
Dit jaar hebben we weer een rit uitgezet, mogelijkheid tot netwerken en met een interessant bedrijfsbezoek. Dit keer brengen we een bezoek aan Ten Kate Racing in Nieuwleusen, thuisbasis van het Honda World Superbike Team met natuurlijk onze Michael van der Mark naast Nicky Hayden als coureurs.
Tijdens het bedrijfsbezoek, dat is gefocussed op de zeer succesvolle internationale race activiteiten van Ten Kate Racing met de CBR 1000 en CBR 600, maar ook als motorleverancier voor derden. We kijken in de tuning afdeling, de werkplaats, suspension setup afdeling en natuurlijk de trailers met materiaal en de hospitality unit. Daarnaast een klein inzicht in de e-commerce van Ten Kate Racing Products via de website. Dus een zeer interessante locatie voor u als motorrijder maar ook als ondernemer. U bent daarom van harte uitgenodigd.

Datum:
Vrijdag 2 september 2016
Deelname bevestigen aub in verband met het aantal beschikbare plaatsen, max 20 ondernemers. Niet aanmelden = niet mee


 Start en finish:
Motoport Hengelo,
Enschedesestraat 210,
7552 CL Hengelo
Tel: 074-243 8376




Agenda: (onder voorbehoud)
8:30 uur ontvangst met koffie en cake bij Motoport Hengelo
8:45 uur vertrek eerste groep, waarna per 10 minuten de volgende groep
11:00 uur Ontvangst bij Ten Kate met koffie en cake, netwerken
12:00 uur Begin rondleiding Ten Kate Racing
13:30 uur Einde bedrijfsbezoek vertrek richtinglunchlocatie en netwerkmoment
17:00 uur Aankomst Motoport Hengelo, informele afsluiting, netwerken

 
De motorrit bedraagt circa 180 km en zal in Nederland worden gereden. De route is beschikbaar voor mensen die met Garmin navigatie rijden en kan op verzoek per mail worden toegezonden.
We rijden weer in een aantal groepen van maximaal 6-10 personen. Denkt u aan de benodigde documenten (groene kaart, rijbewijs, motorpapieren).

Aan deze dag zijn geen kosten verbonden. Deelname is gratis en voor eigen risico. Overige kosten (brandstof e.d. ) zijn voor eigen rekening. Deze uitnodiging is strikt voor u als ondernemer dus geen motor rijdende medewerkers van uw bedrijf.

De motorrit wordt georganiseerd door René Holtkamp van Jannink & Hofste Financieel Strategisch Advies , Marco Platvoet en Olaf ter Haar Kamer Van Koophandel Oost Nederland en wordt mede mogelijk gemaakt door Motoport Hengelo.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy