maandag 23 mei 2016

Nieuwe (inter)nationale zakenpartners vinden op specialistische beurzen in Nederland


Bron: Enterprise Europe Network

Bezoekt u met regelmaat een beurs, op zoek naar nieuwe business leads door gestructureerd bestaande relaties te bezoeken en gangpaden af te lopen en scannen op interessante nieuwe zakenpartners, technologie of producten? Met matchmaking kunt u het beursbezoek efficiënter maken door voorafgaand aan uw bezoek reeds afspraken te maken en in een kort gesprek op een afgeschermd deel van de beursvloer, met een verse kop koffie de mogelijkheden inventariseren met uw afspraak.
Matchmaking is daarmee een ideale manier om beursbezoek te combineren met een vooraf gemaakte afspraak met voor u nieuwe potentiële zakenpartners.

Security Research & Innovation Event 2016
Op 1 en 2 juni organiseert het Enterprise Europe Network samen met andere partners een matchmakingevent tijdens het Security Research & Innovation Event in Den Haag.
Deze matchmaking biedt ondernemers en onderzoekers de ideale gelegenheid om potentiële internationale zakenpartners, partners voor (technologische) samenwerking of onderzoek te ontmoeten uit security research sector.
Deelname is gratis.
Data: 1 en 2 juni 2016, World Forum Den Haag.
Aanmelden via: www.b2match.eu/sriematch2016
http://www.enterpriseeuropenetwork.nl/event/sriematch-2016-het-internationaal-matchmaking-event-tijdens-de-security-research-innovation 

eHealth week
Bent u ondernemer, onderzoeker of zorgprofessional en op zoek naar buitenlandse partners actief in eHealth? Bezoek dan van 8 tot en met 10 juni de eHealth week in Amsterdam.
Tijdens de eHealth week kunt u gebruik maken van matchmaking. Deze is inbegrepen bij de conferentie OF u kunt ervoor kiezen één dag deel te nemen aan de matchmaking en de exhibition te bezoeken (woensdag of donderdag) . Bekijk hier de deelnemers aan de matchmaking.
Deelname kosten afhankelijk entree optie.
Aanmelden via: https://www.b2match.eu/ehealthweek2016 
Meer informatie : http://www.enterpriseeuropenetwork.nl/event/1-op-1-gesprekken-met-internationale-ehealth-professionals-op-ehealthweek-amsterdam-8-10-juni

EPSI SportTechMatch 2016
Enterprise Europe Network (EEN) organiseert op 6 en 7 juni in samenwerking met Sports & Technology en Flander's Bike Valley een tweedaags internationaal matchmaking evenement op het gebied van sporttechnologie.
Deelname is gratis.
Aanmelden via:  https://www.b2match.eu/epsisporttechmatch2016/sign_up

Meer informatie : https://www.b2match.eu/epsisporttechmatch2016

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Enterprise Europe Network voor u heeft om uw netwerk internationaal uit te bouwen? Bezoek de website www.enterpriseeuropenetwork.nl of neem contact op met uw aanspreekpunt per sectorgroep, die vind u HIER

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy