donderdag 14 juli 2016

3DprintEU congres 2016 - Prospects for a sustainable future

Bron: 3D Print EU

De vierde editie van het 3DprintEU congres staat voor de deur! Op donderdag 22 september vindt hét event van Noord-Nederland plaats op het gebied van 3D-printen en –scannen bij Emmtec Industry & Businesspark Emmen.

Zoals u van ons gewend bent hebben wij ook dit jaar weer een interessant programma voor u. Met het thema '3D-print: Prospects for a sustainable future’ brengen wij de kansen voor bedrijven onder de aandacht om op duurzame wijze met kunststoffen en metalen te printen. De focus ligt op 3D-metaalprinten, 3D-scantechnieken en onderwijs. Met een beurs, inspirerende lezingen, showcases en workshops nemen wij u mee in de wereld van het 3D-printen. Laat u informeren en inspireren over de laatste ontwikkelingen.

Dit jaar besteden we speciale aandacht aan 3D-metaalprinten in Noord-Nederland. Bent u ondernemer en wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn met betrekking tot 3D-metaalprinten? Kom dan zeker naar het 3DprintEU congres.

Sprekers
Enkele sprekers die wij al  kunnen vermelden zijn:

Workshop:
Printr komt een leuke workshop verzorgen voor +14 jarigen over de basis beginselen van 3Dprinting, en 4CCCC gaat live een 3D-scan maken.


Aanmelden Bezoeker:
De kosten voor deelname bedragen €40,- p.p. en biedt toegang tot beide events (excl. BTW, inclusief lunch en consumpties). Aanmelden kan via: 3dprinteu

Presenteer uw bedrijf, product of materiaal. Kijk voor de mogelijkheden op greenpac.eu/3dprinteu. Aan de standruimte zijn geen kosten verbonden. Wel betaalt u de entreevergoeding van €40,- p.p.

Lezingen & Showcases
Werkt u met de nieuwste technieken op het gebied van 3D-(metaal)printen of 3D-scantechnieken? Heeft u een nieuw product? Vertel uw verhaal aan het grote publiek! Laat het ons weten via info@3dprinteu.nl.

Samen met het 3DprintEU congres vindt ook het Biobased Business Event Emmen plaats. De nadruk van dit event ligt op de nieuwste ontwikkelingen binnen de composieten- en kunststofsector. Denk aan vezels, composieten en garens. Juist deze producten zijn weer een belangrijke basis voor 3D-printen. Vandaar dat dit jaar de samenwerking is gezocht met het Biobased Business Event Emmen om een gezamenlijk programma aan te bieden
Zie ook  Flyer 3DprintEU 2016

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy