maandag 4 juli 2016

Match2medica Tour 2016 "Medical Diagnostic Devices" 14-16 november 2016

Bron: OOST NV / Enterprise Europe Network

Voor de 3e keer organiseert Ontwikkelingsmaatschappij Oost NV de Match2Medica ondernemersreis i.s.m. het NBSO netwerk in Duitsland, Enterprise Europe Netwerk (en RVO), Taskforce Healthcare, Health Valley en InnovationQuarter. De reis heeft als doel om Nederlandse MKB ondernemers, die zich op de internationale markt richten of oriënteren, te ondersteunen op de Medica (en Compamed), de grootste medische marktplaats van de wereld.

Focus
De focus van deze ondernemersreis is "Medical Diagnostic Devices". Wij richten ons hierbij niet alleen op bedrijven die deze apparatuur op of naar de markt brengen (OEM of ODM), maar ook op de bedrijven die bij het productontwikkelingsproces ondersteunen zoals engineering en technologie ontwikkeling, design, toeleveranciers van onderdelen en productie. Ook sporen wij zorg­ en kennisinstellingen aan om mee te gaan en gezamenlijk met innovatieve ondernemers tot nieuwe inzichten te komen. Nederlandse ondernemers en zorginstellingen zijn sterk in de ontwikkeling en het gebruik van slimme apparaten bij diagnose in de gezondheidszorg of het nu om medical imaging gaat of lab­-on-­a-­chip technologie. Dat schept internationale kansen voor onze Life Sciences & Health sector, in de ons omringende grotere landen maar ook in andere markten verder weg.

Aanbod
De Match2medica is dit jaar een 3 daags bezoek (met 2 overnachtingen) met veel ruimte voor partnering, netwerkevents met verschillende landen en u te laten inspireren op deze overweldigende beurs. We vertrekken maandag 14 november en het programma loopt tot 16 november. U overnacht in een bijzonder hotel, met goede verbindingen naar het beursterrein en de stad. Reis en verblijf wordt voor u georganiseerd. Wij brengen samen met u uw zoekvragen in kaart in een intake vooraf en hiervan wordt een profiel gemaakt wat ook in de partnering wordt gebruikt. Verder zullen wij dit jaar een voorbereidingsmeeting organiseren 2 maanden voor de beurs om goed voorbereid aan de start te verschijnen en zullen aandacht besteden aan de opvolging voor bedrijven in diverse markten (m.n. Duitsland).

Voor wie?
Deze tour is toegankelijk voor bedrijven, instellingen en andere stakeholders in de medische markt/gezondheidszorg die actief zijn binnen de genoemde focus. De kosten voor deelname zijn circa €750,-­ (naberekening i.v.m. groepskortingen), inclusief entreebewijs, overnachtingen met ontbijt, vervoer, diners. Bij beschikbaarheid van missievouchers zullen wij mogelijk maken dat u deze kunt aanvragen via Missievoucher Regelingen.


Let op:
Om de groepsdynamiek optimaal te houden is er een beperkt aantal beschikbare plekken.

Voor vragen over de ondernemersreis kunt u contact opnemen met Friso Hennings Backer van Oost NV telefonisch via 06­42475007 of per mail via friso.henningsbacker@oostnv.nl.

Eerder dit jaar organiseerden wij de Match2ConhIT in Berlijn, zie filmpje met impressie van die reis:

Locatie: Dusseldorf Messegelände, Duitsland

Matchmaking using Enterprise Europe Network: Healthcare Brokerage Event MEDICA 2016
On the occasion of MEDICA 2016, the global No. 1 meeting place for the medical sector, ZENIT GmbH together with the Healthcare Sector Group of the Enterprise Europe Network will organise the international Brokerage Event. The Sector Group ICT with its subgroup Health is supporting the brokerage event. The aim is to assist enterprises, universities and research institutions in finding partners in Europe for product development, manufacturing and licensing agreements, distribution partnerships, joint ventures or other types of partnership.
This international Healthcare Brokerage Event at MEDICA fair has a tradition of more than 15 years now. In the last years the brokerage event had always more than 300 participants from about 30 countries with more than 1000 meetings.

Find out who is participating on the matchmaking HERE and sign in for a meeting.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy