woensdag 19 september 2012

Een stand op de informatiemarkt van de Dag van Vernieuwend Ondernemen

‘De wereld verandert, verandert u mee?’ Onder deze titel organiseren de Kamer van Koophandel, Oost NV en Syntens op woensdag 24 oktober 2012 een inspirerende dag voor ondernemers. Een dag in het teken van vernieuwend ondernemen. Het evenement start met een presentatie van trendwatcher Vincent Everts. Daarna zijn er diverse workshops over trends op het gebied van internationalisatie, arbeidsmarkt en financiering.

De afsluiting is in handen van astronaut André Kuipers. Hij vertelt over zijn ervaringen in de ruimte met een link naar vernieuwend ondernemen. Gedurende het gehele evenement is er een informatiemarkt met allerlei organisaties en bedrijven. We sluiten de dag af met een netwerkborrel.
De Dag van Vernieuwend Ondernemen vindt plaats van 16.00 uur tot 20.00 bij Van der Valk Hotel Duiven bij Arnhem A12.

Uw organisatie profileren op de Dag van Vernieuwend Ondernemen?
Wilt u met u uw organisatie aanwezig zijn op deze bijzondere dag? Dat kan! U kunt een stand reserveren om uw organisatie te profileren op de informatiemarkt. Een mooie gelegenheid om in contact te komen met andere innovatieve organisaties en ondernemers. We verwachten rond de 200 bezoekers (met name mkb-ondernemers). De kosten voor een stand bedragen 450 euro (btw wordt niet verrekend).
U krijgt hiervoor:
- een grote statafel met 2 stoelen;
- vermelding in de communicatiemiddelen rondom deze dag;
- de gehele bijeenkomst gratis catering.

Interesse in een stand op de Dag van Vernieuwend Ondernemen?
Wilt u aanwezig zijn op 24 oktober? Neem dan contact op met de afdeling Seminars & Evenementen van Kamer van Koophandel Centraal Gelderland:
seminars-gelderland@kvk.nl, 026 – 353 88 14

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy