woensdag 12 september 2012

Ondernemers mee met Syntens naar de Security beurs in Essen op 26-9

Van 25 tot en met 28 september 2012 is de Security beurs in Essen in Duitsland. Deze beurs is zeer interessant om op de hoogte te worden gebracht van de laatste security ontwikkelingen en nieuwe contacten te leggen. Syntens Innovatiecentrum/Enterprise Europe Network, Infopol, Zenit en Belgian Security & Defence Industrie nodigen u uit voor een Beneluxbustrip naar deze beurs.


26 september vertrekt om 7.30 uur een bus met security innovatie managers en security ondernemers vanaf het Jaarbeursplein nr. 17 in Utrecht. De bus rijdt naar Van Der Valk Eindhoven. Daar mixen wij de deelnemers met de bus uit België om het internationale matchmaking te bevorderen. De bus gaat dan door naar Security Essen. U krijgt een entreekaart en kan vervolgens de beurs bezoeken. Eind van de middag is er in het Holland Paviljoen een borrel waarna we terugrijden vanuit Essen naar Eindhoven waar wij gezamenlijk een maaltijd gebruiken. Daarna eindigt de trip in Utrecht.

Mede door sponsoring van Enterprise Europe Network kunnen we de kosten beperkt houden tot 100 euro per persoon. Enterprise Europe Network probeert de vraag naar en het aanbod van innovatieve technologie samen te brengen. Dit doen we o.a. via onze database waar we vragen en aanbiedingen van partijen anoniem kunnen uitzetten onder onze 4000 collega’s in Europa. Daarnaast organiseren we inspiratie missies en matchmakingevents. Onze dienstverlening is kosteloos. Na het tot stand brengen van een match vragen wij alleen een testimonial te ondertekenen. Hier zijn geen juridische consequenties aan verbonden.

Heeft u interesse om mee te gaan, meld u aan via deze link

We zien we elkaar 26 september, check!

Met vriendelijke groet,



Michiel Poppink
Innovatieadviseur Syntens
Enterprise Europe Network
phone: +316 22907451
mail: mpo@syntens.nl
www.syntens.nl/michielpoppink
www.enterpriseeuropenetwork.nl

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy