dinsdag 15 januari 2013

Duitse bouwbedrijven uit de omgeving van Leipzig zoeken Nederlandse samenwerkingspartners

10 Bedrijven uit de regio Leipzig (Saksen) komen naar de Bouwbeurs en bekijken een bouwproject in Nederland van 4 to 6 februari. De Duitse bedrijven zijn op zoek naar Nederlandse samenwerkingspartners (aannemers, opdrachtgevers en leveranciers).
Als u graag met één van deze bedrijven spreekt stelt het Enterprise Europe Network u graag aan hen voor op 5 februari tussen 12:00 en 17:00 uur 's middags op de stand van de Handwerkskammer Leipzig.
U kunt hiervoor een afspraak maken met Michelle Lemmers van het Enterprise Europe Network in Nederland op telefoonnummer 088 602 80 60 of per e-mail michelle.lemmers@agentschapnl.nl

De Duitse deelnemers zijn:
TBP GmbH voor cementvloeren en tegelwerk met natuursteen voor projecten als zwembaden en wellness centra. TBP zoekt kleine onderaannemers die werk kunnen uitvoeren in Duitsland en biedt zich aan als onderaannemer voor werk in Nederland.

Restaurierungsatelier und Mosaikkunst restaureert mozaïek van steen en glas (in lood) en zoekt aannemers, gebouw eigenaren of cultureel erfgoed organisaties. Bovendien zoekt het bedrijf gelijksoortige bedrijven om gezamenlijk projecten mee uit te voeren.

Fassadenbau - BK GmbH maakt  gevels van staal aluminium en glas en zoekt bedrijven die metalen gevels produceren voor uitbreiding van het eigen assortiment voor op de Duitse markt en ook voor verkoop van de producten van Fassadenbau in Nederland. Daarnaast biedt het zich aan als onderaannemer om gevels te construeren.

Schornstein- und Feuerungsbau Lutz Guttler bouwt schoorstenen en ander metselwerk en zoekt een partner om deel te nemen aan Nederlandse aanbestedingen op het gebied van schoorsteen constructie en metselwerk voor binnen- en buitenmuren.

Werner Stahl GmbH verkoopt staal constructies voor balkons maar ook voor hekken, balustrades en banken en tafels (buitenmeubilair). Werner Stahl zoekt samenwerkingspartners om zijn producten op de Nederlandse markt te brengen.

Schneider-die Klempner GmbH producent van buitenwanden / gevelelementen van o.a. aluminium, zink, RVS, HPL, Trespa zoekt architecten, ijzerwerkers en gevelconstructie bedrijven zoekt bedrijven die gevels produceren voor uitbreiding van het eigen assortiment voor op de Duitse markt en ook voor verkoop van de producten van Schneider-die Klempner in Nederland. Daarnaast biedt het bedrijf zich aan als onderaannemer om gevels te bouwen.

Sachsenbau Ltd Co KG restaureert gevels en daken en (her)bouwt op een energie efficiënt manier en zoekt aannemers of bouwbedrijven als samenwerkingspartner voor openbare aanbestedingen in Nederland.

Thomas Wenge adviseert, ontwerpt en installeert gas-, water-, verwarmings- en sanitair installaties en biedt zich aan als onderaannemer in Nederland en zoekt partners voor het realiseren van gezamenlijke projecten.

Teletek GmbH voor gebouw automatisering voor o.a. dataverkeer, telecommunicatie en toegangscontrole zoekt aannemers voor gezamenlijke projecten in gebouw automatisering. Teletek biedt zich aan als onderaannemer.

DS-Werbung Holger G. Schulze e.K. ontwerpt, produceert en installeert gevel belettering, logo's en nummers van edelmetaal en non-ferrometaal voor historische en moderne gebouwen en zoekt een agent voor de Nederlandse markt.


RECENTE AANVULLING VOOR DE BOUWBEURS 2013:
Maar er zijn nog meer Duitse bedrijven op de Bouwbeurs Utrecht met interessante thema's, expertise en wensen voor samenwerken. Kijk eens op DEZE link voor de mogelijkheden via de DNHK. (Duits Nederlandse Handels Kamer).

Meer informatie over het Enterprise Europe Network en de mogelijkheden die dit netwerk biedt bij ondernemen in het buitenland vindt u op onze website: http://www.agentschapnl.nl/programmas-regelingen/enterprise-europe-network

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy