maandag 7 januari 2013

Kennisreis "Duurzaam Bouwen"naar de Ecobuild 2013 in London op 6 en 7 maart

Kennisreis "Duurzaam Bouwen"naar de Ecobuild 2013 in London op 6 en 7 maart

Op 6 en 7 maart 2013 organiseert het Enterprise Europe Network een geheel verzorgde reis naar Londen naar de beurs Ecobuild. Ecobuild is een van de grootste beurzen ter wereld op het gebied van duurzaam bouwen en van de gebouwde omgeving in hartje London.
Meer dan 1300 exposanten tonen de nieuwste ontwikkelingen over duurzaam ontwerpen, bouwen,nieuwe bouwmaterialen en technieken, het gebruik van alternatieve energiebronnen in gebouwen, passief bouwen etc. Deze reis is een vervolg van een reeks reizen die het Enterprise Europe Network regelmatig organiseert in het kader van duurzaam bouwen. Eerdere reizen werden georganiseerd naar Zweden (Växjö), Zwitserland (Zürich) en Ecobuild 2011 en 2012 (London).

Deze reis is bestemd voor bedrijven in de bouwketen en met name productiebedrijven van bouwmaterialen, onderdelen, installaties, prefab delen en componenten. Dus bedrijven die toeleveren aan de bouwketen en die geïnteresseerd zijn in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen.
Het opdoen van internationale contacten is onderdeel van het programma. U neemt deel aan het bij de beurs horende matchmaking event. Dit kan voor u leiden tot nieuwe handelskanalen, technologische samenwerking, in- of export, en het geven of nemen van licenties etc.

Wat kunt u verwachten?
Op de beurs verkrijgt U kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen. Meer informatie over de beurs, standhouders en lezingenprogramma is te vinden op www.ecobuild.co.uk

Nieuwe zaken partners
De beurs kent de gelegenheid tot deelname aan een matchmaking event. Deze wordt georganiseerd door het Enterprise Europe Network. Wij helpen u graag om de juiste samenwerkingspartner te vinden. Voorafgaand aan de reis maken wij in overleg met u een samenwerkingsprofiel voor uw bedrijf. Vervolgens worden daar een of meer geschikte partners bij gezocht. In een of enkele gesprekken van ca. ½ uur krijgt u tijdens de beurs de gelegenheid om daadwerkelijk mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.
Deze volledig verzorgde reis zal een bron van inspiratie zijn en nieuwe mogelijkheden bieden voor u en uw onderneming.

Wat zijn de kosten voor u:
De totale reiskosten bedragen voor u € 595,- all inclusive per persoon
Dit scherpe bedrag is mogelijk gemaakt door bijdragen van een aantal instanties
De reiskosten zijn inclusief vlucht- en alle overige reiskosten (vanaf Schiphol), 1 overnachting, lunches, 1 diner, vervoer ter plaatse, bezoek en entree aan de beurs, deelname aan de matchmaking en en een gedetailleerd reisprogramma,

Wanneer:
Woensdag 6 en donderdag 7 maart 2013.
Vertrek woensdag morgen (Schiphol), terugkomst donderdagavond. (Schiphol)
Enkele dagen voor vertrek ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma en overzicht van uw matchmakings afspraken op de beurs.

Let op: Intake op basis van volgorde van aanmelding, vol = vol! 
Aanmelden: u kunt zich HIER aanmelden

Bent u op voorhand geïnteresserd, meldt dan uw interesse bij de onderstaande contactpersonen. U ontvangt dan een informatieformulier voor uw interesse samen met een aanmeldingsformulier voor de reis. Aanmelden kan tot en met 8 februari 2013. Intake is op volgorde van aanmelding. Er zijn 15 plaatsen beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Olaf ter Haar, Syntens, mail adres oth@syntens.nl, Mob. 06 - 51627373
Harrie Rosink, Syntens, mail hro@syntens.nl, Mob. 06 - 53109520

Foto's van het bezoek:

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy